Celebrity

31 Μαΐου 2024 08:15

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα του Happy Day - Η έντονη συγκίνηση της παρουσιάστριας

Διάβασέ μου το...

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα του Happy Day - Η έντονη συγκίνηση της παρουσιάστριας

-

Ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, καθώς η παρουσιάστρια έχει τα γενέθλιά της και κλείνει 42 χρόνια ζωής.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή το γιόρτασε στο πλατό του Happy Day, έχοντας στο πλευρό της τους συνεργάτες της, που της ευχήθηκαν με μία εντυπωσιακή τούρτα.

"Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη, πάρα πολύ χαρούμενη. Λέω ότι δεν πρέπει να λέω κάθε φορά τα ίδια αλλά είναι μεγάλη χαρά να ξεκινάει η μέρα σου έτσι. Ήρθατε και στο καμαρίνι να μου ευχηθείτε και μου είπατε «να χαίρεσαι την οικογένειά σου», κι εσείς είστε η τηλεοπτική μου οικογένεια, η δεύτερη οικογένειά μου. Έχουμε χτίσει μία πολύ όμορφη σχέση, είναι αυτό που λέμε: μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε" είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Κατόπιν, η Σταματίνα Τσιμτσιλή διάβασε και έδειξε on camera τις ευχετήριες κάρτες των παιδιών της, που όπως είπε, είχαν ξυπνήσει και παρακολουθούσαν την εκπομπή από το σπίτι.

Στη συνέχεια στην εκπομπή προβλήθηκε ένα βίντεο-έκπληξη, στο οποίο η Σταματίνα Τσιμτσιλή άκουσε ευχές από τη μητέρα και τα παιδιά της, με την ίδια να "λυγίζει" και να ξεσπά σε δάκρυα.

"Σας ευχαριστώ που μου κάνετε τη μέρα μου ξεχωριστή από την αρχή. Αυτό που μένει είναι η αγάπη που μας δένει, η θετική διάθεση υπάρχει ήδη πριν ανοίξει η κάμερα" είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η κανονική ροή της εκπομπής ξεκίνησε.