Celebrity

31 Μαΐου 2024 07:39

Ξέσπα η Αναστασία Γιούσεφ: "Έχουν διαρρεύσει φωτογραφίες μου από μαγαζί που είχα πάει να χορέψω, την ώρα που άλλαζα"

Διάβασέ μου το...

Ξέσπα η Αναστασία Γιούσεφ: "Έχουν διαρρεύσει φωτογραφίες μου από μαγαζί που είχα πάει να χορέψω, την ώρα που άλλαζα"

-

Ξέσπασε η Αναστασία Γιούσεφ, καθώς με βίντεο που ανέβασε στο TikTok αποκάλυψε πως διέρρευσαν στο διαδίκτυο φωτογραφίες της, χωρίς τη συναίνεσή της.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή χορεύτρια βρέθηκε σε αποθήκη μαγαζιού προκειμένου να αλλάξει ρούχα για να χορέψει στη σκηνή. Κάποια στιγμιότυπα ωστόσο κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο.

Η Αναστασία Γιούσεφ έκανε έκκληση σε όποιον γνωρίζει το συγκεκριμένο σημείο να τη βοηθήσει, καθώς αδυνατεί να θυμηθεί τον χώρο.

"Έχουν διαρρεύσει κάποιες φωτογραφίες από μαγαζί που είχα πάει να χορέψω, την ώρα που άλλαζα. Έχω γυρίσει από τον δικηγόρο μου και αυτοί που το έχουν κάνει θα τιμωρηθούν.

Αναρωτιέμαι δηλαδή αν τύχαινε να ήμουν γυρισμένη από την μπροστά μεριά και όχι με την πλάτη, αυτός ο άνθρωπος θα με έβγαζε στο ίντερνετ γυμνή; Πάμε καλά; Αυτό είναι βία. Πρέπει να σταματήσει αυτή η εκμετάλλευση των γυναικών.

Δεν μπορώ να κάνω τη δουλειά μου, έχω φρικάρει. Θέλω να μου πείτε όσες δουλεύετε σε αυτά τα μαγαζιά λογικά αναγνωρίζετε το μέρος. Είναι μια αποθήκη ενός μαγαζιού, εγώ δεν μπορώ αυτή τη στιγμή να θυμηθώ, έχω θολώσει.

Πρέπει οπωσδήποτε να βρω ποιο μαγαζί είναι αυτό, οπότε αν κάποιος γνωρίζει την αποθήκη αυτή, παρακαλώ να μου στείλει μήνυμα γιατί πρέπει να τιμωρηθεί αυτός που το έκανε. Είναι ξεφτίλας, μου έχει χαλάσει όλη την ημέρα. Ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη, πολλοί μου έχετε στείλει μήνυμα" είπε, μεταξύ άλλων, η Αναστασία Γιούσεφ.

@anastasiagiousefofficial Ξεφτιλες Τουλαχιστον!Ντροπή τους??!#fy #fyp ? πρωτότυπος ήχος - Anastasia Giousef
@anastasiagiousefofficial #fy #fyp #Giousef ? πρωτότυπος ήχος - Anastasia Giousef
@anastasiagiousefofficial Έρχεται η τιμωρία??#fy #fyp #giousef ? πρωτότυπος ήχος - Anastasia Giousef