Celebrity

30 Μαΐου 2024 11:44

Ανδρέας Μικρούτσικος: Η απάντηση για την on air αντίδραση στη νίκη του Παναθηναΐκού και η Κατερίνα Καινούργιου

Διάβασέ μου το...

Ανδρέας Μικρούτσικος: Η απάντηση για την on air αντίδραση στη νίκη του Παναθηναΐκού και η Κατερίνα Καινούργιου

-

Στην κάμερα του Breakfast@Star και τη Σοφία Μανουσακίδου μίλησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ο παρουσιαστής ρωτήθηκε φυσικά για την επική του αντίδραση στη νίκη του Παναθηναΐκού κατά τη διάρκεια του live του TV Queen.

Παράλληλα ο Ανδρέας Μικρούτσικος απέφυγε να απαντήσει σε ερώτηση που του έγινε για την Κατερίνα Καινούργιου.

"Έβλεπα τον αγώνα σε ένα tablet την ώρα του live, γιατί ζούσα την αγωνία, χωρίς αυτό να μου αφαιρεί τη δυνατότητα να παρακολουθώ τι γίνεται στην εκπομπή. Στο πρώτο ημίχρονο είχα απογοητευτεί, μετά όμως η αγωνία κορυφωνόταν και στα 4 λεπτά που περάσαμε μπροστά μου κόλλησε το τάμπλετ. Άκουσα από κάποιον ότι «το πήραμε» και δεν το πίστευα, νόμιζα ότι με τρόλαραν. Το τάμπλετ ήταν κολλημένο και άκουσα στο βάθος πως το πήραμε. Μετά δε θυμάμαι τι έγινε, σηκώθηκα πάνω" είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Όταν στη συνέχεια η δημοσιογράφος του επισήμανε πως η Κατερίνα Καινούργιου είπε πως θα φιλούσε και την ίδια αν την έβλεπε μπροστά του εκείνη τη στιγμή, ο παρουσιαστής αρκέστηκε να απαντήσει: "Σε ευχαριστώ, καλημέρα, να είσαι καλά. Δεν μιλάω για την τηλεόραση. Μιλάω για τη Eurovision – την τελευταία φορά που βγήκα -, μιλάω για τα αθλητικά, είμαι μαθηματικός, μουσικός και ό,τι θέλετε από τα ερωτικά ως εμπειρία όχι ως δράση… και κοινωνιολογικά. Σας αγαπώ πολύ, φιλιά πολλά".