Celebrity

30 Μαΐου 2024 11:13

Γιώργος Λιάγκας: "Έχουμε τον κόσμο που μας βλέπει και μια τηλεόραση που μας βρίζει - Για αυτό δεν έχω φίλο ούτε έναν"

Διάβασέ μου το...

Γιώργος Λιάγκας: "Έχουμε τον κόσμο που μας βλέπει και μια τηλεόραση που μας βρίζει - Για αυτό δεν έχω φίλο ούτε έναν"

-

Ο Δημήτρης Σταρόβας πήρε εξιτήριο την Τετάρτη (29/05) από το Τζάνειο νοσοκομείο, δύο εβδομάδες μετά το εγκεφαλικό που υπέστη.

Η υγεία του 61χρονου καλλιτέχνη καλυτερεύει μέρα με τη μέρα και πλέον επιστρέφει στο σπίτι του. Με δάκρυα στα μάτια, ο Δημήτρης Σταρόβας απαθανατίστηκε μέσα στο αυτοκίνητο από τους δημοσιογράφους που τον περίμεναν επί ώρες έξω από το νοσοκομείο, ωστόσο αρνήθηκε ευγενικά να κάνει την οποιαδήποτε δήλωση.

Στο "Πρωινό" την Πέμπτη ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε πως ήταν λάθος το ότι οι δημοσιογράφοι έβαλαν μικρόφωνο στον Δημήτρη Σταρόβα, καθώς ο ίδιος δεν είναι ακόμη σε θέση να μιλήσει δημόσια.

Μάλιστα ο παρουσιαστής αναφέρθηκε και στις αρνητικές κριτικές που έχει δεχτεί, κατά καιρούς, τη φετινή σεζόν από συναδέλφους του.

"Αν επικρατούσε μια λογική θα καταλάβαιναν πως δε μπορούσε να μιλήσει ο άνθρωπος. Κι αν μιλούσε, αυτό λέω, θα έλεγε κάτι που μπορεί να μην ήταν και απόλυτα κατανοητό, που δεν είναι ωραίο να υπάρχει. Ο κόσμος αντιλαμβάνεται πλήρως.

Χθες που ήρθα σε επαφή με κόσμο που μας βλέπει, κατάλαβα ότι ο κόσμος, παρά τα όσα λένε τα social media και οι συνάδελφοι που με αγαπάνε πάρα πολύ, αντιλαμβάνεται. Και για αυτό φέτος έχει στηρίξει με μανία αυτή την εκπομπή.

Γιατί είναι πρωτοφανής η στήριξη αυτής εδώ της εκπομπής φέτος, με μια τηλεόραση εναντίον. Δηλαδή, έχουμε τον κόσμο που μας βλέπει και μια τηλεόραση που μας βρίζει. Βρίστε μας καλό μας κάνετε, συνεχίστε. Όπως το πάτε, βρίστε μας κάθε μέρα. Ντροπή. Τέλος πάντων. Για αυτό δεν έχω φίλο ούτε έναν" είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ