Celebrity

30 Μαΐου 2024 09:58

Ολυμπιακός: Οι celebrities που βρέθηκαν στο γήπεδο για να δουν τον αγώνα με την Φιορεντίνα (Video)

Διάβασέ μου το...

Ολυμπιακός: Οι celebrities που βρέθηκαν στο γήπεδο για να δουν τον αγώνα με την  Φιορεντίνα (Video)

-

Είναι γεγονός! Είκοσι χρόνια μετά από την κατάκτηση του Euro στα γήπεδα της Πορτογαλίας από την Εθνική Ελλάδας η Ελλάδα (και ο Ολυμπιακός) είναι ξανά στο επίκεντρο. Το 2004 η Ελλάδα κέρδισε 1-0 την Πορτογαλία και κατέκτησε το Euro και το 2024 ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής του Europa Conference League αφού επικράτησε χθες στην Φιορεντίνα για τον τίτλο.

Ο Ολυμπιακός έκανε το ακατόρθωτο και "έσπασε" μια παράδοση που κρατούσε 13 χρόνια. Συγκεκριμένα, έγινε ο πρώτος σύλλογος από το 2011 που κατακτά ευρωπαϊκό τρόπαιο και δεν ανήκει σε κάποιο από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα. Το λεγόμενο Big-5 του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου είναι η Αγγλία, η Ισπανία, η Ιταλία, η Γερμανία και Γαλλία αλλά από χτες ο Ολυμπιακός έγινε και αυτός Big Red. Όπως ήταν αναμενόμενο, το χθεσινό παιχνίδι ακόμα και αν δεν ήσουν Ολυμπιακός είχε τεράστιο ενδιαφέρον και δεν ήταν λίγοι οι celebrities που βρέθηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια και το γήπεδο της ΑΕΚ για να δουν τον αγώνα.

Το FTHIS, τους εντόπισε στα social media και τους συγκέντρωσε σε ένα βίντεο για τα μάτια σου και μόνο! Γιώργος Λιάγκας, Νίκος Χατζηνικολάου, Γιώργος Τσαλίκης, Κώστας Σόμμερ, Στέφανος Κασσελάκης και Snik είναι μερικοί από όσους βρέθηκαν στον παλμό του αγώνα και το  γήπεδο της ΑΕΚ.

Δες το σχετικό βίντεο:

View this post on Instagram

A post shared by FTHIS.GR (@fthis.gr)