Celebrity

30 Μαΐου 2024 09:20

Σταματίνα Τσιμτσιλή - Κώστας Φραγκολιάς: Οι πανηγυρισμοί on air για τη νίκη του Ολυμπιακού

Διάβασέ μου το...

Σταματίνα Τσιμτσιλή - Κώστας Φραγκολιάς: Οι πανηγυρισμοί on air για τη νίκη του Ολυμπιακού

-

Ο Ολυμπιακός έκανε το όνειρό του πραγματικότητα και σε έναν τελικό-θρίλερ το βράδυ της Τετάρης (29/05), νίκησε την Φιορεντίνα 1-0 στην Opap Arena και κατέκτησε το Conference League, δίνοντας έτσι στην Ελλάδα το πρώτο της τρόπαιο στο ποδόσφαιρο σε συλλογικό επίπεδο.

Το πρωί της Πέμπτης η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Κώστας Φραγκολιάς γιόρτασαν τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού στην έναρξη του Happy Day, το οποίο ξεκίνησε με πανηγυρική διάθεση.

"Έλα, παιδιά, το σηκώσαμε! Μπράβο! Εμείς δεν προκαλούμε με τη νίκη μας, χαιρόμαστε για την ομαδάρα μας, που το σηκώσαμε! Εμείς χαιρόμαστε που νικήσαμε, όπως χαρήκαμε και με τον Παναθηναϊκό που κέρδισε προχθές το κύπελλο Ευρώπης. Ξεκινάμε να δούμε το ματς στο σπίτι, δεν επιτρέπονταν μικρά παιδάκια στο γήπεδο. 11 η ώρα τους λέω πάμε να κοιμηθούμε. Σήμερα όμως μου έστειλε ο Θέμης φωτογραφία με τα παιδιά με τις στολές του Ολυμπιακού και θα πάνε έτσι στο σχολείο" είπε η παρουσιάστρια.

"Ποιο κόμμα θα μάζευε στις 2-3 η ώρα το πρωί τόσο κόσμο κάπου;", αναρωτήθηκε κατόπιν ο Κώστας Φραγκολιάς, ο οποίος με ντουντούκα, αφιέρωσε το σύνθημα του Ολυμπιακού στους… Παναθηναϊκούς συνεργάτες του.