Celebrity

30 Μαΐου 2024 14:18

Eurovision: "Χρυσός" με ρεκόρ στην Ελλάδα ο Slimane - Το δημόσιο μήνυμα που έστειλε στο ελληνικό κοινό

Διάβασέ μου το...

Eurovision: "Χρυσός" με ρεκόρ στην Ελλάδα ο Slimane - Το δημόσιο μήνυμα που έστειλε στο ελληνικό κοινό

-

Η συμμετοχή της Γαλλίας στη φετινή Eurovision ήταν σίγουρα από αυτές που ξεχώρισαν, ενώ ο Slimane μπορεί να μην κέρδισε, ωστόσο ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές του 68ου διαγωνισμού τραγουδιού.

Ειδικότερα, ο Slimane με το τραγούδι "Mon Amour" και τη μαγική ερμηνεία του στον τελικό της Eurovision 2024, κατέλαβε την τέταρτη θέση και αποθεώθηκε από τους πάντες.

Η σκηνοθεσία της παρουσίασης της Γαλλίας επικεντρώθηκε σε πολλά κοντινά πλάνα του Slimane, ενώ το αποκορύφωμα ήταν σίγουρα η στιγμή που ο τραγουδιστής απομακρύνθηκε δύο μέτρα από το μικρόφωνο και τραγούδησε το τελευταίο ρεφρέν a capella, ανατριχιάζοντας τους παρευρισκόμενους στο στάδιο, καθώς και όλους όσους παρακολουθούσαν από την τηλεόραση ή τα social media.

Μετά το τέλος της Eurovision το "Mon Amour" συνεχίζει να σημειώνει τεράστια επιτυχία, ενώ ο Slimane κέρδισε και τις καρδιές των Ελλήνων που του χάρισαν τον πρώτο του χρυσό δίσκο.

Πιο συγκεκριμένα, ο 34χρονος Γάλλος έκανε ρεκόρ στη χώρα μας με περισσότερα από 10.000.000 streams και με ανάρτησή του στο Instagram ο Slimane ευχαρίστησε την Ελλάδα, γράφοντας "ο πρώτος μου χρυσός δίσκος εκτός Γαλλίας. Είμαι τόσο χαρούμενος! Ευχαριστώ Ελλάδα!".

Το μήνυμά του προκάλεσε τη θετική αντίδραση των Ελλήνων ακολούθων του, που έσπευσαν να τον προσκαλέσουν στη χώρα μας. Ο Slimane απάντησε θετικά, ενώ όπως ανακοινώθηκε θα δώσει συναυλία στη χώρα μας στις 15 Φεβρουαρίου του 2025.

Slimane

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: Associated Press

View this post on Instagram

A post shared by SLIMANE (@slimane)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ