Celebrity

29 Μαΐου 2024 17:00

Η Κατερίνα Καινούργιου σε συνεργάτη της: "Πρέπει να έχεις κάθε βράδυ ερωτική επαφή με τον σύντροφό σου πριν κοιμηθείτε;"

Διάβασέ μου το...

Η Κατερίνα Καινούργιου σε συνεργάτη της: "Πρέπει να έχεις κάθε βράδυ ερωτική επαφή με τον σύντροφό σου πριν κοιμηθείτε;"

-

Μία πικάντικη συζήτηση είχε η Κατερίνα Καινούργιου με τους συνεργάτες της με θέμα την ερωτική επαφή των παντρεμένων ζευγαριών

«Όσο περνάνε τα χρόνια, δεν ξέρω τελικά αν θέλω να παντρευτώ. Νιώθω ότι απλώς θέλω να κάνω ένα παιδί. Όσο μεγαλώνεις, παραξενεύεις και σου φταίνε όλοι και όλα. Θέλεις να κοιμάσαι απλώς με τη σκυλίτσα σου δίπλα σου», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Και η γυναίκα μου δεν κοιμάται μαζί μου, αφού ροχαλίζω. Τι πάει να πει αυτό; Δεν είναι θέματα αυτά τώρα να ασχολούμαστε», πρόσθεσε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

«Εγώ θα είχα χωρίσει, γιατί δεν μπορώ να κοιμηθώ. Πέρσι που ήμουν με ένταση και νεύρα, ήταν γιατί δεν μπορούσα να κοιμηθώ καλά το βράδυ», παραδέχθηκε ο Γιάννης Πουλόπουλος, με την Κατερίνα Καινούργιου να τον ρωτά: «Για ποιο λόγο; Πρέπει να έχεις ερωτική επαφή κάθε βράδυ πριν κοιμηθείς; Δεν κατάλαβα».

Τότε ο δημοσιογράφος της απάντησε: «Όχι, βρε παιδί μου αλλά θέλω να είμαστε αγκαλιά, να κρατιόμαστε χέρι-χέρι. Ακόμα και αν ροχάλιζε, νομίζω ότι θα το συνήθιζα».

«Εμένα μου έχει τύχει σύντροφός μου να ροχαλίζει πολύ αλλά τον αγαπούσα. Και η σκυλίτσα μου ροχαλίζει αλλά την παίρνω δίπλα μου», συμπλήρωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο στο ακόλουθο βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ