Celebrity

29 Μαΐου 2024 14:56

Δημήτρης Πανόπουλος: Αποκάλυψε αν θα επιστρέψει στο "Καλύτερα δε γίνεται" μετά τις Ευρωεκλογές

Διάβασέ μου το...

Δημήτρης Πανόπουλος: Αποκάλυψε αν θα επιστρέψει στο "Καλύτερα δε γίνεται" μετά τις Ευρωεκλογές

-

Καλεσμένος στην εκπομπή “Fay’s Time” βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Δημήτρης Πανόπουλος, ο οποίος παραχώρησε μια συνέντευξη εφ΄όλης της στην Φαίη Σκορδά και τον Άγγελο Βουράκη με αφορμή την υποψηφιότητά του στις Ευρωεκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μεταξύ άλλων, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε αν θα επιστρέψει στην εκπομπή "Καλύτερα δε γίνεται" μετά τις Ευρωεκλογές. 

«Είναι πολύ δύσκολα να συνδυαστούν, αν μιλάμε για ευρωπαϊκό επίπεδο και επίπεδο Ευρωβουλής. Ισχύει το ίδιο για όλα τα τηλεοπτικά πρόσωπα που έχουν τεθεί σε ευρωψηφοδέλτια. Οπότε εκεί πέρα μπαίνει ένα δίλλημα. Θα πρέπει να το ζυγίσω αν θα είμαι στην εκπομπή, γιατί σέβομαι και τη δουλειά που κάνω και από εκεί έχω ζήσει τα τελευταία 2,5 χρόνια, αλλά πρέπει να σεβαστείς και τον κόσμο που σε ψηφίζει.

Το έχουμε συζητήσει με την Ναταλία. Μετά τις 9 Ιουνίου θα γυρίσω στην εκπομπή, γιατί έχουμε τέλος σεζόν στις 10-15 Ιουλίου. Επιστρέφω μετά τις Ευρωεκλογές. Εγώ εκεί πέρα έχω βρει ένα πολύ καλό περιβάλλον, μια πολύ καλή ομάδα, με τα παιδιά κάνουμε παρέα και εντός και εκτός δουλειάς. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο αυτή τη στιγμή. Ξέρω ότι έχω την επαγγελματική ασφάλεια και θα επιστρέψω σε κάτι που έκανα και ήμουν χαρούμενος και ταυτόχρονα μου έχει δοθεί η ευκαιρία να συμμετέχω σε κάτι που είναι πρωτόγνωρο και πολύ δύσκολο. Οπότε θα ήμουν αχάριστος αν έλεγα ότι σκέφτομαι άλλα πράγματα αυτή τη στιγμή. Και μόνο που επιστρέφω μετά της Ευρωεκλογές σημαίνει πως η Ναταλία μου έχει αφήσει την πόρτα ανοιχτή», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Πανόπουλος.  

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή “Fay’s Time” μετά το 8ο λεπτό: