Celebrity

29 Μαΐου 2024 14:20

Super Κική: Η απάντηση στη Ραμόνα Βλαντή για το απειλητικό μήνυμα που την κατηγορεί ότι της έστειλε

Διάβασέ μου το...

Super Κική: Η απάντηση στη Ραμόνα Βλαντή για το απειλητικό μήνυμα που την κατηγορεί ότι της έστειλε

-

Στην εκπομπή “Super Κατερίνα” μίλησε η Super Κική, η οποία απάντησε σε όσα είπε για αυτή η Ραμόνα Βλαντή.

Θυμίζουμε πως η Ραμόνα Βλαντή είπε σε πρόσφατες δηλώσεις της για την γνωστή influencer: «Δεν απαντάω τίποτα σε αυτό και πρόσωπα όπως η συγκεκριμένη. Ανεβάζει συνέχεια και προμοτάρει μαϊμού τσάντες. Έχουμε ξεφύγει εντελώς, όταν προμοτάρουμε κάτι που είναι παράνομο.

Κάτι τέτοιο είχα γράψει με τη δική της εικόνα και μου έστειλε ένα μήνυμα που με απειλούσε, ότι “μη σε πιάσω εγώ στο στόμα μου” και κάτι τέτοια. Δεν θυμάμαι καν, είναι τόσο μακριά από μένα όλο αυτό, απλά το έκανα ένα screenshot σε περίπτωση που...».

Διαβάστε επίσης! Ραμόνα Βλαντή για Super Κική: "Μου έστειλε ένα μήνυμα που με απειλούσε, μου έλεγε..."

Super Κική – Η απάντηση στη Ραμόνα Βλαντή

«Δεν της έχω στείλει! Στα έδειξα και πριν τα μηνύματα της Ραμόνα. Είπα μάλιστα στο τελευταίο επεισόδιο της Κυριακής πόσο την εκτιμώ που είναι κακίστρω με όλη τη σημασία της λέξης, αλλά είναι αληθινή. Λέει και αυτή ό,τι θέλει. Δεν απέχει πάρα πολύ από το δικό μου τέτοιο, αλλά εντάξει και αυτή… Όποιον πάρει ο χάρος. Γιατί δεν κινήθηκε νομικά; Μήπως δεν ήταν απειλητικό το μήνυμα; Βγαίνουν και λένε απειλητικά μηνύματα και κανένα δεν είναι τελικά. Τις περιμένω τις μηνύσεις, δεν μπορώ να κάνω κάτι. Συνήθως οι μηνύσεις δεν είναι για κάτι σοβαρό, είναι όλες ανούσιες. Έχω πάει στα δικαστήρια για πολύ σοβαρά πράγματα, για να αγχωθώ για αυτά», δήλωσε η Super Κική.