Celebrity

29 Μαΐου 2024 10:40

Καλομοίρα: Αποκάλυψε τι έκανε τα χρήματα που κέρδισε από το Fame Story & τα μηνύματα που έστειλε μοντέλο από την Ελλάδα στον σύζυγό της

Διάβασέ μου το...

Καλομοίρα: Αποκάλυψε τι έκανε τα χρήματα που κέρδισε από το Fame Story & τα μηνύματα που έστειλε μοντέλο από την Ελλάδα στον σύζυγό της

-

Η Καλομοίρα μίλησε στο «Happy Day» για το πώς το «Fame Story» τής άλλαξε τη ζωή και για το πώς αξιοποίησε το χρηματικό έπαθλο που κέρδισε, ενώ επίσης, αποκάλυψε ποια είναι η σχέση της με τα χρήματα. Η τραγουδίστρια,εξομολογείται πως στο παρελθόν είχε ανασφάλεια με το σώμα της, κάτι που έχει αλλάξει πλέον, καθώς αγαπά το σώμα και την περιφέρειά της.

Τέλος, αναφέρθηκε στην οικογένειά της και στη σχέση με τον σύζυγό της και αποκάλυψε πώς διαχειρίζεται τα αρνητικά σχόλια που δέχεται κατά καιρούς.

Για το οικονομικό έπαθλο του Fame Story, Καλομοίρα αποκάλυψε ότι το έδωσε στους γονείς της, για να το αξιοποιήσουν εκείνοι. Για το σώμα της αλλά και το πώς κατάφερε να μην την απασχολεί πλέον η γνώμη των άλλων, είπε:

«Μου πήρε 20 χρόνια να μη με νοιάζει η γνώμη που έχουν οι άλλοι για μένα. Στον χώρο πάντα ήθελα τον σεβασμό. Δεν με πειράζουν πια τα μηνύματα, ξέρω ποια τα γράφουν με αγάπη. Μου στέλνει, ας πούμε, η αδελφή μου και μου λέει: σταμάτα το μπότοξ. Μικρότερη με πείραζαν. Επειδή κάποιος από την οικογένειά μου είχε πληγωθεί πάρα πολύ και ήθελε την προσοχή, καταλαβαίνω πώς μπορεί μία πρόταση να τον κάνει να υποφέρει. Πλέον δίνω παραπάνω προσοχή σε αυτό, κατανοώ τα συναισθήματα του άλλου».

Όσο για τον σύζυγό της, Γιώργο Μπούσαλη, η Καλομοίρα ανέφερε:

«Τσακώνομαι με τον Γιώργο. Αυτός είναι ο αυστηρός στο σπίτι, είναι ο βασιλιάς μου, ο άντρας της ζωής μου, τον χρειάζομαι και με χρειάζεται. Είναι αρχηγός. Μοντέλο από την Ελλάδα του έστελνε μηνύματα. Δεν θα πω ονόματα, δεν της μιλάω πλέον πολύ. Έχω κρατήσει απόσταση, διότι με πείραξε αυτό».

Δείτε το σχετικό βίντεο: