Celebrity

28 Μαΐου 2024 12:30

Γιώργος Πατούλης: Η απάντηση για την αλλαγή του επιθέτου της πρώην συζύγου του, Μαρίνας

Διάβασέ μου το...

Γιώργος Πατούλης: Η απάντηση για την αλλαγή του επιθέτου της πρώην συζύγου του, Μαρίνας

-

Στην κάμερα της εκπομπής "Super Κατερίνα" μίλησε ο Γιώργος Πατούλης.

Ο πρώην περιφερειάρχης Αττικής ρωτήθηκε για την απόφαση της πρώην συζύγου του να αλλάξει το επώνυμό της.

«Έχουν περάσει 3,5 χρόνια από το διαζύγιό μου, το οποίο πραγματικά με στιγμάτισε. Μετά από 35 χρόνια γάμου ήταν μία ανατροπή στη ζωή μου που σημάδεψε και τη σωματική και την ψυχική μου υγεία. 3,5 χρόνια μετά με τη δύναμη που άντλησα από φωτεινούς ανθρώπους, μπορώ να στείλω πια ένα αισιόδοξο μήνυμα ότι μία γυναίκα μετά τα 50 μπορεί να πάρει τη ζωή στα χέρια της και να είναι πιο χαρούμενη μακριά από τοξικότητες και να προχωρήσει τη ζωή της. Εγώ είμαι συντηρητικός άνθρωπος, οπότε το στίγμα της διαζευγμένης ήταν κάτι που με ενοχλούσε πάρα πολύ. Δεν ήταν όμως δική μου απόφαση, ήταν του πρώην συζύγου μου, που τον ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτό. Οτιδήποτε τοξικό μας κρατάει πίσω. Με τον πρώην σύζυγό μου δεν έχω πλέον τίποτα να με δένει, εκτός από το παιδί μας φυσικά. Έχουμε πολύ τυπική επαφή έως το τίποτα. Αφήνω πίσω ό,τι με πληγώνει. Άλλαξα και το επώνυμό μου, όχι πλέον Μαρίνα Πατούλη. Μαρίνα Σταυράκη, ή απλώς Μαρίνα. Η Μαρίνα της καρδιάς σας», είχε δηλώσει η Μαρίνα Σταυράκη (Πατούλη) στην εκπομπή "I Love Σου Κού".

Όσα είπε ο Γιώργος Πατούλης

«Λογικό είναι να θέλει η Μαρίνα να χρησιμοποιεί το επώνυμό της μετά το διαζύγιο, πάντα είχε άλλωστε το πατρικό της όνομα. Είναι μία προσωπική επιθυμία που μπόρεσε και τη δήλωσε και την έκανε. Εννοείται ότι δεν έχω κάποιο πρόβλημα με αυτό, ήταν προσωπικής της επιλογή. Από ‘κει και πέρα, η ζωή συνεχίζεται και αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι να προχωράει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», είπε από την πλευρά του ο Γιώργος Πατούλης.

«Δεν έχω να κάνω καμία άλλη δήλωση», απάντησε ο Γιώργος Πατούλης όταν ρωτήθηκε για την ατάκα της Μαρίνας Σταυράκη ότι ήταν δική του απόφαση το διαζύγιο.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.