Celebrity

28 Μαΐου 2024 08:53

Μαρία Αντωνά: "Δεν ήταν δική μου επιλογή το να απασχολήσει η προσωπική μου ζωή σε αυτό το επίπεδο"

Διάβασέ μου το...

Μαρία Αντωνά: "Δεν ήταν δική μου επιλογή το να απασχολήσει η προσωπική μου ζωή σε αυτό το επίπεδο"

-

Η Μαρία Αντωνά έκανε δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών το βράδυ της Δευτέρας (27/05) και μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τον χωρισμό της από τον Άρη Σοϊλέδη και τη δημοσιότητα που πήρε. Παράλληλα η ίδια αποκάλυψε πως θα ήθελε να βρίσκεται την επόμενη σεζόν στα παρασκήνια του "The Voice", το οποίο αναμένεται να επιστρέψει στον ΣΚΑΙ.

"Αισθάνομαι αρκετά καλά, είμαι πραγματικά πάρα πολύ καλά και μπορώ να πω ότι έχω πολύ θετικά vibes για φέτος το καλοκαίρι. Ετοιμάζομαι για καλοκαίρι. Εμένα μου αρέσουν πολύ τα βραδινά πρότζεκτ, η μουσική, οπότε λέω να αυτοπροταθώ για τα backstage του Voice φέτος. Νομίζω θα ήμουν μια πολύ καλή περίπτωση. Θα έβλεπα τον εαυτό μου σε κάτι τέτοιο.

Η αλήθεια είναι πως δεν ήταν δική μου επιλογή το να απασχολήσει η προσωπική μου ζωή σε αυτό το επίπεδο. Ήταν δική μου επιλογή να κρατήσω μια πολύ διακριτική στάση, όπως αξίζει σε έναν χωρισμό. Δεν είναι μια περίπτωση που πρέπει να διατυμπανίζεις. Το διαχειρίστηκα πολύ ήρεμα, με αξιοπρέπεια. Χαίρομαι που ο κόσμος αντιλαμβάνεται ποια είναι η Μαρία και τι είναι η Μαρία.

Οι φίλοι είναι φίλοι και θα είναι για πάντα φίλοι. Αυτή την περίοδο με εκφράζει το "Αεράκι" της Φουρέιρα. Με φαντάζομαι αεράτη το καλοκαίρι. Εμένα είχαν να με φλερτάρουν πάρα πολλά χρόνια τόσο έντονα. Φυσικά και το δέχομαι το φλερτ και ως γυναίκα σε κάνει να αισθάνεσαι ωραία και σημαντική" είπε η Μαρία Αντωνά.