Celebrity

28 Μαΐου 2024 09:38

Σάκης Ρουβάς: "Ήμουν συμμαθητής με τη μητέρα μου, τελειώσαμε μαζί το λύκειο"

Διάβασέ μου το...

Σάκης Ρουβάς: "Ήμουν συμμαθητής με τη μητέρα μου, τελειώσαμε μαζί το λύκειο"

-

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο πλατό του "The 2Night Show" βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (27/05) ο Σάκης Ρουβάς.

Ο κορυφαίος Έλληνας star αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια, ενώ αποκάλυψε πως ήταν συμμαθητής με την μητέρα του στο νυχτερινό σχολείο και μάλιστα μαζί τελείωσαν το λύκειο.

"Μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Δεν ήμουν καλός μαθητής στο σχολείο. Ήμουν δυσλεκτικός, ήταν μεγάλο πρόβλημα και δεν τα πήγαινα καθόλου καλά με τα μαθήματα. Τότε μόνο ξύλο έπεφτε. Δεν με ενδιέφερε καθόλου. Ταξίδευε το μυαλό μου αλλού, δεν σκέφτηκα ποτέ ότι θα πάω στο πανεπιστήμιο. Ξεκίνησα τον πρωταθλητισμό από πολύ μικρή ηλικία, από 9 ετών. Και αυτό για εμένα ήταν μια διέξοδος για να κάνω κάτι που εμένα μου αρέσει. Το σχολείο είναι μια βάση για να ξεκινήσεις, αλλά δεν είναι ο μόνος δρόμος.

Η πρώτη μου δουλειά ήταν να πουλάω λαμπάδες στην Ανάσταση, ήμουν 9 ετών. Στη συνέχεια πήγα σε νυχτερινό σχολείο και δούλευα σε γκαράζ αυτοκινήτων. Στο νυχτερινό σχολείο ήμουν συμμαθητής με τη μητέρα μου, γιατί δεν είχε τελειώσει το λύκειο, όταν ήταν μικρή και έτσι το τελειώσαμε μαζί. Αργότερα δούλεψα σε σιδεράδικο, μετά σε μπαρ και μετά ξεκίνησα να τραγουδάω" εξομολογήθηκε ο Σάκης Ρουβάς.