Celebrity

27 Μαΐου 2024 21:20

Μέγκαν Μαρκλ: Ενοχλημένη με την εμφάνισή της η Πρώτη Κυρία της Νιγηρίας - "Δεν αποδεχόμαστε τη γύμνια"

Διάβασέ μου το...

Μέγκαν Μαρκλ: Ενοχλημένη με την εμφάνισή της η Πρώτη Κυρία της Νιγηρίας - "Δεν αποδεχόμαστε τη γύμνια"

-

Περιοδεία στην Νιγηρία έκανε πρόσφατα η Μέγκαν Μαρκλ μαζί με τον σύζυγό της, Χάρι.

Ωστόσο, η Πρώτη Κυρία της χώρας, Ολουρέμι Τινούμπου, επέκρινε την εμφάνιση της Μέγκαν Μαρκλ σε ομιλία της για τον ένα χρόνο θητείας του Προέδρου Μπολά Τινούμπου λέγοντας πως: «Δεν δεχόμαστε τη γύμνια στον πολιτισμό μας, δεν είναι καθόλου ωραία». 

«Δεν κάνουμε Met Gala. Η γύμνια είναι παντού και οι άντρες είναι καλοντυμένοι. Πρέπει να κάνουμε κάτι. Πες τους ότι δεν δεχόμαστε τη γύμνια στον πολιτισμό μας, δεν είναι καθόλου ωραία», συμπλήρωσε η Ολουρέμι Τινούμπου και συνέχισε:

 «Θα πρέπει να έχουν αυτοπεποίθηση για το ποιοι είναι. Δεν χρειάζεται να μιμούνται και να μιμούνται τους αστέρες του κινηματογράφου από την Αμερική. Δεν ξέρουν από πού προέρχονται. Γιατί η Meghan Markle ήρθε εδώ ψάχνοντας την Αφρική; Ξέρουμε ποιοι είμαστε Μην χάσεις αυτό που είσαι».

Το φόρεμα που φέρεται να ενόχλησε την Ολουρέμι Τινούμπου ήταν μάλλον ένα ροδακινί εξώπλατο φόρεμα, με την υπογραφή της σχεδιάστριας Heidi Merrick.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Πρώτη Κυρία της Νιγηρίας δεν συνάντησε την Μέγκαν Μαρκλ και τον Χάρι κατά το ταξίδι τους  που στόχο είχε την προώθηση των Αγώνων «Invictus Games».

Photo Credits: Associated Press