Celebrity

27 Μαΐου 2024 15:20

Παύλος: Η ανάρτηση για τη δήλωση του Γιάννη Αντετοκούνμπο περί αγοράς Παναθηναϊκού & Ολυμπιακού

Διάβασέ μου το...

Παύλος: Η ανάρτηση για τη δήλωση του Γιάννη Αντετοκούνμπο περί αγοράς Παναθηναϊκού & Ολυμπιακού

-

Ποικίλες συζητήσεις προκάλεσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος σε πρόσφατες δηλώσεις του είπε πως θα αγόραζε στο μέλλον Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό, αν τους πουλούσαν οι ιδιοκτήτες τους.

"Δεν ξέρω αν θα έπαιζα σε Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό, αλλά σίγουρα αν θα γυρνούσα ποτέ θα πήγαινα πίσω στον Φιλαθλητικό, από εκεί που ξεκίνησα πιτσιρικάς. Δεν με ήθελε ο Ολυμπιακός κι ο Παναθηναϊκός, γιατί τώρα να έρθω στα 38 μου; Θα πάω στον Φιλαθλητικό κι όπου και να είμαι θα τους ανεβάσω στην Α1 ή θα αγοράσω μία ομάδα. Γιώργο θα αγοράσω μία ομάδα! Αν μας πουλήσει την ομάδα του ο κύριος Γιαννακόπουλος που δεν το βλέπω ή ο κύριος Αγγελόπουλος θα αγόραζα μία ομάδα" ήταν οι δηλώσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Με αφορμή μάλιστα πως πριν από λίγες ώρες ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το 7ο πρωτάθλημα Ευρώπης, ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Παύλος έκανε το δικό του σχόλιο, σχετικά με τις δηλώσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Παύλος ανέβασε στα instastories τις επίμαχες δηλώσεις και σχολίασε με χιούμορ: "Ο Παναθηναϊκός μόλις έγινε πιο ακριβός".

Σε επόμενη ανάρτηση ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου συνεχάρη δημόσια τον μπασκετικό Παναθηναϊκό.

Παυλος

Παυλος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ