Celebrity

27 Μαΐου 2024 12:19

Κωνσταντίνος Αργυρός: Αποκάλυψε για πρώτη φορά αν θα τραγουδήσει στον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη

Διάβασέ μου το...

Κωνσταντίνος Αργυρός: Αποκάλυψε για πρώτη φορά αν θα τραγουδήσει στον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη

-

Το εξοχικό του σπίτι στις Σπέτσες άνοιξε ο Στέφανος Κασσελάκης στην κάμερα της εκπομπής "Το Πρωινό" και τον Γιώργο Λιάγκα.

Μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τηλεφώνησε στον Κωνσταντίνο Αργυρό την ώρα που έτρωγε με τον Γιώργο Λιάγκα, με τον τραγουδιστή να ξεκαθαρίζει πως δεν έχει κάνει κάποια κουβέντα για να τραγουδήσει στον γάμο του με τον Τάιλερ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε τον Κωνσταντίνο Αργυρό αν θα τραγουδήσει στον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ, με τον τραγουδιστή να δίνει σαφή απάντηση.

"Εφιάλτης μου έχεις γίνει, Κωνσταντίνε. Έχω τσακωθεί με τη μισή ελληνική τηλεόραση. Οι μισοί λένε ότι θα τραγουδήσεις στον γάμο και εγώ βγαίνω και λέω ότι δεν θα τραγουδήσεις στον γάμο. Δεν ξέρει καν πότε είναι ο γάμος" είπε ο παρουσιαστής στον Κωνσταντίνο Αργυρό.

"Δεν έχει γίνει κάποια κουβέντα ποτέ. Δεν ξέρω πώς βγήκε. Πότε είναι ο γάμος; Αν δεν έχω συναυλία εγώ με χαρά να κατέβω" ακούγεται να λέει ο Κωνσταντίνος Αργυρός, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να του εξηγεί ότι ο γάμος είναι 28 με 31 Αυγούστου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ