Celebrity

27 Μαΐου 2024 10:19

Γιώργος Λιάγκας για Δημήτρη Γιαννακόπουλο: "Κάποια στιγμή για να χαλαρώσει από την ένταση του έκανε μασάζ στην πλάτη η κόρη του"

Διάβασέ μου το...

Γιώργος Λιάγκας για Δημήτρη Γιαννακόπουλο: "Κάποια στιγμή για να χαλαρώσει από την ένταση του έκανε μασάζ στην πλάτη η κόρη του"

-

Το 7o αστέρι ράφτηκε στη φανέλα του Παναθηναϊκού μετά τη μεγάλη νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό της Euroleague που διεξήχθη στο Βερολίνο το βράδυ της Κυριακής (26/05).

Τη Δευτέρα στο "Πρωινό" ο Γιώργος Λιάγκας ξεκίνησε την εκπομπή με την τεράστια επιτυχία του Παναθηναϊκού, ενώ αναφέρθηκε και στον ιδιοκτήτη της ομάδας, Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

"Είχαν πολύ ενδιαφέρον οι αντιδράσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος εμένα μου αρέσει που είναι τόσο αυθόρμητος. Τον είχαν πάρει χαμπάρι οι κάμερες και τον έδειχναν συνέχεια. Κάποια στιγμή για να χαλαρώσει από την ένταση του έκανε μασάζ στην πλάτη η κόρη του. Εγώ τον εκτιμώ πολύ και το ξέρει, έχουμε μιλήσει και στο τηλέφωνο.

Δεν θα έπρεπε να ρίξει αιχμή για τον Ολυμπιακό χθες. Με αγάπη το λέω. Δεν θα έπρεπε να πει σε εμένα τον απλό φίλαθλο του Ολυμπιακού ότι "εμείς πάμε εκεί και το σηκώνουμε και δεν κάνουμε συμμετοχές". Γιατί και ο Ολυμπιακός το ότι πήγε εκεί με χειρότερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό φέτος ήταν άθλος" είπε ο Γιώργος Λιάγκας.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ