Celebrity

25 Μαΐου 2024 12:29

Γιώργος Μαυρίδης: Απαντά στην ανάρτηση του Στέφανου Κωνσταντινίδη για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Διάβασέ μου το...

Γιώργος Μαυρίδης: Απαντά στην ανάρτηση του Στέφανου Κωνσταντινίδη για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

-

Την έντονη αντίδραση του Στέφανου Κωνσταντινίδη προκάλεσαν οι δηλώσεις που έκανε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για την πρόθεσή του να αγοράσει στο μέλλον τον Παναθηναϊκό ή τον Ολυμπιακό.

Ο δημοσιογράφος ξέσπασε μέσω Instagram κατά του "Greek Freak", ωστόσο η ανάρτησή του προκάλεσε αντιδράσεις και διαφωνίες.

Ανάμεσά τους και ο Γιώργος Μαυρίδης, ο οποίος απάντησε στον Στέφανο Κωνσταντινίδη, υποστηρίζοντας πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε χιούμορ, ωστόσο οι δημοσιογράφοι χρησιμοποίησαν παραπλανητικούς τίτλους για τα κλικς.

"Στέφανε, έτυχε να δω τις δηλώσεις σε βίντεο που έκανε ο Γιάννης χθες. Ήταν άκρα χιουμοριστικές με ευχάριστη διάθεση χωρίς καμία δόσης κακιάς η ειρωνείας. Είπε ότι θα πήγαινα να τελειώσω στον Φιλαθλητικο που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω αντίθετα από τον Παναθηναϊκό-Ολυμπιακό που δεν με θέλανε, γιατί στα 38 μου να γυρίσω για αυτούς και όχι για την ομάδα που με διεκρινε.

Διαβάστε επίσης: Στέφανος Κωνσταντινίδης: Ανάρτηση-ξέσπασμα κατά του Γιάννη Αντετοκούνμπο - "Φαφλατά, νεόπλουτε"

Στο τέλος είπε γελώντας αν μου πουλάει ο Αγγελόπουλος ή Γιαννακόπουλος να αγοράσω Παναθηναϊκό-Ολυμπιακό.. Από χθες η αναπαραγωγή των δηλώσεων από τα σαιτ έγινε μόνο με σκοπό να διχασει και να μοιράσει μίσος προς τον Γιάννη...

Δυστυχώς για ακόμα μια φορά η δημοσιογράφια στην Ελλάδα δούλεψε για τα κλικς παίζοντας παραπλανητικους τίτλους. Κρίμα" έγραψε απευθυνόμενος στον Στέφανο Κωνσταντινίδη ο Γιώργος Μαυρίδης.

Από την πλευρά του ο δημοσιογράφος απάντησε: "Τις είδα τις δηλώσεις! Και στο τέλος με επίφαση χιούμορ, λέει ξεκάθαρα «πλέον σας αγοράζω»".

Μαυριδης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ