Celebrity

24 Μαΐου 2024 12:50

Σελίν Ντιόν: Με δάκρυα στα μάτια στο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για τη ζωή της - "Μου λείπει πολύ ο κόσμος"

Διάβασέ μου το...

Σελίν Ντιόν: Με δάκρυα στα μάτια στο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για τη ζωή της - "Μου λείπει πολύ ο κόσμος"

-

Την Πέμπτη 23 Μαΐου κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ για το «I Am: Celine Dion», ένα βιογραφικό ντοκιμαντέρ για την Σελίν Ντιόν, την τεράστια πορεία της στη μουσική βιομηχανία, αλλά και τις δοκιμασίες που πέρασε (και περνάει), όπως το Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου (Stiff Person Syndrome) με το οποίο έχει διαγνωστεί τα τελευταία χρόνια.

Το κλιπ ξεκινάει με πλάνα από τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι και καταλήγει στο σήμερα. Η Σελίν Ντιόν μιλάει στην κάμερα με δάκρυα στα μάτια και εξομολογείται.

«Η φωνή μου είναι ο μαέστρος της ζωής μου. Όταν η φωνή φέρνει χαρά, είσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Χρειάζομαι το μουσικό μου όργανο.

Βλέπω τη ζωή μου και αγαπάω κάθε κομμάτι της» συνέχισε στο τρέιλερ για να πει πιο μετά με δάκρυα στα μάτια: «Δεν είναι δύσκολο να κάνεις ένα σόου. Δύσκολο είναι να το ακυρώνεις».

Η κάμερα του ντοκιμαντέρ κατέγραψε μερικές από τις πιο δύσκολες στιγμές που βίωσε η Ντιόν, ενώ για τη μάχη της με το σύνδρομο αναφέρει: «Δουλεύω σκληρά κάθε μέρα». Το κλιπ προετοιμάζει τους θεατές ότι θα δουν τη μεγάλη σταρ σε στιγμές ψυχολογικής και σωματικής κατάρρευσης. «Μου λείπει πολύ ο κόσμος, μου λείπει» εξομολογείται κλαίγοντας η σπουδαία τραγουδίστρια. «Αν δεν μπορώ να τρέξω, θα περπατήσω κι αν δεν μπορώ να περπατήσω, θα μπουσουλήσω. Δεν θα σταματήσω» τονίζει.

Δείτε το σχετικό κλιπ:


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ