Celebrity

24 Μαΐου 2024 14:10

Σερ: Εμφανίστηκε στις Κάννες με τον κατά 40 χρόνια νεότερο σύντροφό της - Τα φιλιά στο κόκκινο χαλί (Photos - Video)

Διάβασέ μου το...

Σερ: Εμφανίστηκε στις Κάννες με τον κατά 40 χρόνια νεότερο σύντροφό της - Τα φιλιά στο κόκκινο χαλί (Photos - Video)

-

Η Σερ έκανε όλα τα φλας των παπαράτσι να αστράψουν στο 30ό γκαλά του amfAR στις Κάννες όταν έφτασε συνοδευόμενη από τον σύντροφό της, Αλεξάντερ Έντουαρντς.

Η 77χρονη τραγουδίστρια έδωσε τέλος στις φήμες που την ήθελαν να έχει χωρίσει ξανά με τον 37χρονο μουσικό αφού με τον καλύτερο τρόπο! Το ζευγάρι αντάλλαξε φιλιά στο στόμα, όσο φωτογραφιζόταν στο κόκκινο χαλί.

Τον περασμένο Οκτώβριο, η Σερ μίλησε για την μεγάλη διαφορά ηλικίας με τον σύντροφό της, αναφέροντας: «Το μισώ να μιλάω για το πόσο ευτυχισμένη είμαι, αλλά περνάμε υπέροχα μαζί. Μπορούμε να μιλάμε για μουσική. Μπορούμε να μιλήσουμε για τα πάντα. Έχει φοβερή αίσθηση του χιούμορ, έχει τον πιο χαριτωμένο γιο στον κόσμο. Απλά καταλαβαινόμαστε».

Σχετικά με το χάσμα ηλικίας, πρόσθεσε: «Μερικές φορές του μιλάω και δεν έχει ιδέα για ποιον μιλάω. Τις προάλλες, είπα, "Ξέρεις ποιος, δεν ξέρω, ο Κλαρκ Γκέιμπλ, [είναι];". Είπε, "Ναι, φυσικά", αλλά οι περισσότερες από τις αναφορές μου... Θα με κοιτάξει και θα πει, "Δεν είχα γεννηθεί ακόμα"».Την άνοιξη του 2023, οι δυο τους είχαν χωρίσει αλλά τα βρήκαν ξανά, λίγους μήνες αργότερα.

Δείτε το σχετικό βίντεο και τις φωτογραφίες:

Σερ

Σερ

Σερ

Σερ


Photo Credits: Assosiated press