Celebrity

22 Μαΐου 2024 14:10

Βασιλιάς Κάρολος: Η νέα εμφάνιση με γραβάτα με ελληνικές σημαίες και την Καμίλα στο πλευρό του

Διάβασέ μου το...

Βασιλιάς Κάρολος: Η νέα εμφάνιση με γραβάτα με ελληνικές σημαίες και την Καμίλα στο πλευρό του

-

Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα επισκέφτηκαν την ετήσια Ανθοκομική Έκθεση του Τσέλσι, ενώ σχολιάστηκε πάρα πολύ η νέα του εμφάνιση με γραβάτα με ελληνικές σημαίες. Οι δυο τους, ξεναγήθηκαν στους κήπους ενώ επισκέφθηκαν και τον κήπο «No adults allowed garden» που έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά από παιδιά για παιδιά.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Κάρολος απείχε από τα δημόσια καθήκοντα, ενώ στις 30.04.2024 οι γιατροί του έδωσαν το «πράσινο φως» να επιστρέψει στις δραστηριότητές του. Μάλιστα ο ίδιος στις 6 Ιουνίου θα πραγματοποιήσει το πρώτο ταξίδι στο εξωτερικό μετά τη διάγνωση με καρκίνο και μαζί με την βασίλισσα Καμίλα θα πάνε στη Γαλλία για να παραβρεθούν στους εορτασμούς για τα 80 χρόνια από την απόβαση των συμμάχων στη Νορμανδία.

Όσο για την γραβάτα του; Αυτή είναι μια από τις πολλές φορές που ο βασιλιάς Κάρολος τιμάει την χώρα μας, επιλέγοντας γραβάτα με ελληνική σημαία. Ανάλογη γραβάτα είχε φορέσει όταν συνομιλούσε με τον Ρίσι Σουνάκ τον Δεκέμβριο του 2023, ο οποίος, λίγες μέρες νωρίτερα, είχε ακυρώσει τη συνάντησή του με τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Γραβάτα με ελληνική σημαία επέλεξε ο Κάρολος την επόμενη ημέρα από το μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, τον Φεβρουάριο του 2024, ενώ και κατά την υποδοχή του προέδρου της Νότιας Κορέας από τον Κάρολο, τον Νοέμβριο του 2023, ο ίδιος είχε επιλέξει να φορέσει γραβάτα με μικρές ελληνικές σημαίες. Μάλιστα είχε φορέσει την ίδια γραβάτα στο ταξίδι του στην Κένυα στα τέλη Οκτωβρίου.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Βασιλιάς Κάρολος

Βασιλιάς Κάρολος

Βασιλιάς Κάρολος

Βασιλιάς Κάρολος

Photo Credits: AP