Celebrity

22 Μαΐου 2024 10:37

Γιώργος Λιάγκας: Απαντά στον Νίκο Μάνεση - "Δεν πειράζει, θα κοιμηθώ το βράδυ που δεν με εκτιμά"

Διάβασέ μου το...

Γιώργος Λιάγκας: Απαντά στον Νίκο Μάνεση - "Δεν πειράζει, θα κοιμηθώ το βράδυ που δεν με εκτιμά"

-

Σε όσα είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή “Happy Day” σχετικά με τον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη, αλλά και ο Νίκος Μάνεσης το Σαββατοκύριακο, απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το «Πρωινό» την Τετάρτη.

«Μου στέλνουν από το πρωί μηνύματα για διακαναλική κόντρα για τα μάτια του Στέφανου Κασσελάκη, για το γλέντι του γάμου του Στέφανου Κασσελάκη. Επειδή έχουν ειπωθεί τέρατα και δεν θα αφήσω αναπάντητα… Δέχθηκα πολλά μηνύματα "τι κόντρα είναι αυτή με την Σταματίνα;". Δεν έχω κόντρα με κανέναν. Βλέπω πολλούς τίτλους νέα κόντρα του Λιάγκα με τον Μάνεση.

Κόντρα έχεις όταν βγαίνεις βρίζεις κάποιον, σου απαντάει ο άλλος και τον ξαναβρίζεις. Εκεί είναι η κόντρα. Πείτε μου πότε έβρισα τον κ.Μάνεση; Ίσα- ίσα είπα πως κακώς βγαίνει ο κ. Μάνεσης και διαμαρτύρεται για τα νούμερα, γιατί είναι από τους ικανούς που στα χρόνια κάνει μεγάλα νούμερα. Πολλές φορές δεν έκανε. Σε όλους τυχαίνει. Γιατί να βγαίνει και να γκρινιάζει; Κάνει λάθος. Και βγήκε ο Μάνεσης (σ.σ και είπε) ότι δεν με εκτιμά. Αλλά δεν πειράζει, θα κοιμηθώ το βράδυ που δεν με εκτιμά ο Μάνεσης. Κόντρα είναι όταν ο ένας βρίζει τον άλλον. Εγώ δεν έβρισα κανέναν. Ο κ. Μάνεσης απάντησε σε εμένα και δικαίωμά του. Είναι η γνώμη του και καλά έκανε και την είπε», είπε ο Γιώργος Λιάγκας για τον Νίκο Μάνεση.