Celebrity

22 Μαΐου 2024 09:13

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Απαντά ξανά στον Γιώργο Λιάγκα – "Κοιμάμαι πολύ ήσυχη τα βράδια"

Διάβασέ μου το...

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Απαντά ξανά στον Γιώργο Λιάγκα – "Κοιμάμαι πολύ ήσυχη τα βράδια"

-

Το πινγκ πονκ δηλώσεων ανάμεσα στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και τον Γιώργο Λιάγκα, με αφορμή το αν θα τραγουδήσει ο Κωνσταντίνος Αργυρός στον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μάκμπεθ συνεχίζεται.

Μετά τη χθεσινή απάντηση του Γιώργου Λιάγκα στο "Πρωινό" η Σταματίνα Τσιμτσιλή επανήλθε στο θέμα.

Θυμίζουμε πως όλα ξεκίνησαν όταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε πως ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα τραγουδήσει στον συγκεκριμένο γάμο. Κατόπιν ο Γιώργος Λιάγκας βγήκε και διέψευσε το ρεπορτάζ της Σταματίνας Τσιμτσιλή, ενώ μία μέρα μετά η παρουσιάστρια επέμεινε σε όσα είπε. Στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας είπε και πάλι πως ο Κωνσταντίνος Αργυρός δεν είναι καν καλεσμένος στον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη.

Σήμερα η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να τοποθετηθεί και πάλι για το θέμα και στάθηκε στη φράση του Γιώργου Λιάγκα πως "ποτέ ο Στέφανος Κασσελάκης δεν θα επέλεγε ποτέ κάποιον celebrity να τραγουδήσει στον γάμο του"

"Πάμε να το κλείσω αυτό το θέμα. Γιώργο εσύ το έκανες προσωπικό. Χθες είπα στον Γιώργο να διασταυρώσει το ρεπορτάζ του και ο Γιώργος Λιάγκας επανήλθε λέγοντας ότι ο κύριος Κασσελάκης δεν θα καλούσε ποτέ κάποιον celebrity να τραγουδήσει στον γάμο του. Το "κύριε Γιώργο" και "κυρία Σταματίνα" μου κάνει τουλάχιστον αστείο. Επίσης θέλω να σου πω ότι κοιμάμαι πολύ ήσυχη τα βράδια, οπότε θεωρώ ότι αυτή η διατύπωση ήταν άκυρη.

Οι πληροφορίες που έχει ο Γιώργος είναι από το περιβάλλον του κύριου Κασσελάκη, οπότε δεν τον κακίζω, γιατί προφανώς είναι αυτή η γραμμή που θέλει να κρατήσει ο κύριος Κασσελάκης. Εγώ θα προχωρήσω λίγο το ρεπορτάζ Γιώργο μου και θα σου πω ότι επειδή έχεις πολλά τηλέφωνα και συνεργάτες, μπορείς να το διασταυρώσεις άμεσα με ένα τηλέφωνο.

Τον Απρίλιο έγινε επίσημη πρόταση στον Χρήστο Μάστορα, με αποδείξεις που υπάρχουν, υπήρξε επικοινωνία. Άρα η βασική διάψευση του δικό μου ρεπορτάζ, δηλαδή ότι ο κύριος Κασσελάκης δεν θα επέλεγε celebrity για τον γάμο του, καταρρίπτεται. Ο Χρήστος, εκτός ότι είχε μια προγραμματισμένη συναυλία με το συγκρότημά του, παράλληλα έχει επιλέξει με την ομάδα του να μην εμπλέκεται σε δεξιώσεις πολιτικών προσώπων.

Αφού αρνήθηκε, προφανώς οι άνθρωποι που του διοργανώνουν το γάμο πήγαν σε κάποιες επόμενες λύσει. Εκεί λοιπόν έρχεται και κουμπώνει στο δικό μου ρεπορτάζ ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Αν οι δύο άντρες μετά τον ντόρο που προκλήθηκε με την έξοδο του κύριου Κασσελάκη στα μπουζούκια, αποφάσισαν να μην το προχωρήσουν το κατανοώ. Δεν θεωρώ ότι για μια τέτοια πληροφορία χρειάζεται να μπαίνουμε σε όλο αυτό. Έχουμε βρεθεί να μετράμε τα ρεπορτάζ μας στο τραπέζι" είπε, μεταξύ άλλων, η Σταματίνα Τσιμτσιλή.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ