Celebrity

22 Μαΐου 2024 08:37

Γιώργος Δούκας: "Το δέσανε σχοινί κορδόνι ότι εγώ τα έχω με τη Σοφία Αλιμπέρτη και ότι χώρισε τον Γιάννη Πάριο για εμένα"

Διάβασέ μου το...

Γιώργος Δούκας: "Το δέσανε σχοινί κορδόνι ότι εγώ τα έχω με τη Σοφία Αλιμπέρτη και ότι χώρισε τον Γιάννη Πάριο για εμένα"

-

O τραγουδιστής Γιώργος Δούκας βρέθηκε καλεσμένος στο "The 2Night Show" το βράδυ της Τρίτης (21/05).

Ο ίδιος, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην επαγγελματική του και τα λάθη, που του κόστισαν την καριέρα του στο τραγούδι.

"Πάντα είχα την όρεξη να μάθω αλλά ήμουν και θρασύτατος, κάνω πάντα την αυτοκριτική μου. Δεν πίνω και δεν καπνίζω. Δούλευα στη νύχτα και όλοι με είχαν για μεγάλο ναρκομανή, διότι έβγαινα στην πίστα και ήμουν μες στην ένταση. Πρώτη φορά το λέω δημόσια. Το 1998 είμαι ο πρώτος πρωτοεμφανιζόμενος δισκογραφημένος που παίρνει μαγαζί στις πλάτες του, ήμουν μόνος μου στην αφίσα. Αυτή η επιτυχία κράτησε 3 ημέρες. Είχαν τη φαεινή ιδέα να υποβιβάσουν το μαγαζί, αντί να μπει πρώτο και να μπει η συνεργασία από κάτω, είπαν φταίει ο Δούκας. Και ο επιχειρηματίας είπε "δυστυχώς αυτό που έκανες με θίγει". Μου κόστισε καλλιτεχνικά, από την Α’ Εθνική έπεσα στα Τάρταρα. Τα βρήκαμε με τον επιχειρηματία πολύ μετά, δεν δεχόταν να μου μιλήσει" είπε ο Γιώργος Δούκας.

Ο Γιώργος Δούκας αναφέρθηκε και στην εποχή που του χρέωναν ως σύντροφο του τη Σοφία Αλιμπέρτη, λέγοντας: "Συνδυάστηκε τότε με το ότι μόλις είχε χωρίσει η Σοφία Αλιμπέρτη με τον Γιάννη Πάριο. Η Σοφία έκανε μία δήλωση σε κάποιους δημοσιογράφους ότι “περνάω καλά με τον Δούκα”. Το δέσανε σχοινί κορδόνι ότι εγώ τα έχω με τη Σοφία και ότι χώρισε τον Γιάννη Πάριο για εμένα".