Celebrity

21 Μαΐου 2024 15:39

Κέιτ Μίντλετον: Η νέα ενημέρωση για την υγεία της - Τι αναφέρει εκπρόσωπος του Παλατιού

Διάβασέ μου το...

Κέιτ Μίντλετον: Η νέα ενημέρωση για την υγεία της - Τι αναφέρει εκπρόσωπος του Παλατιού

-

Μια νέα ενημέρωση για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον, ήρθε μέσω ανακοίνωσης από εκπρόσωπο του Παλατιού. Πιο συγκεκριμένα, με αφορμή μια έκθεση που παρουσίασε το βασιλικό Ίδρυμα της Κέιτ για την πρώιμη παιδική ηλικία, δημιουργήθηκε μια λανθασμένη εντύπωση ότι θα επιστρέψει στα βασιλικά της καθήκοντα, ωστόσο αυτό δεν ισχύει αφού υποβάλλεται ακόμη σε προληπτική χημειοθεραπεία.

Μια πηγή από το περιβάλλον της πριγκίπισσας της Ουαλίας δήλωσε ότι «είναι ενθουσιασμένη με την έκθεση που καλεί τις επιχειρήσεις να εισαγάγουν πρακτικές εργασίας πιο φιλικές προς την οικογένεια. Η δράση είναι τόσο σημαντική γι’ αυτήν, οπότε το γεγονός ότι οκτώ από τις πιο σημαντικές επιχειρήσεις στη Βρετανία βγαίνουν μπροστά για να επιχειρηματολογήσουν στους επιχειρηματικούς ηγέτες είναι συναρπαστικό για εκείνη. Αποτελεί προτεραιότητα για το μέλλον».

Εκπρόσωπος του παλατιού του Κένσινγκτον εξήγησε ότι η ίδια φέτος δεν έχει αναλάβει καθόλου δημόσιες υποχρεώσεις αφού υποβλήθηκε σε επέμβαση στην κοιλιακή χώρα.

Ο εκπρόσωπός του Παλατιού δήλωσε: «Το έργο των προγραμμάτων του πριγκιπικού ζεύγους είναι “πάντα σε εξέλιξη”. Η πρώιμη παιδική ηλικία αποτελεί τεράστια προτεραιότητα για την πριγκίπισσα και έτσι έχει ενημερωθεί πλήρως καθ’ όλη τη διάρκεια της εξέλιξης του έργου της ειδικής ομάδας και έχει δει την έκθεση».

Photo Credits: ABACA PRESS