Celebrity

21 Μαΐου 2024 12:00

Κατερίνα Καινούργιου: "Τον χαιρέτησα τον Φίλιππο, μπορεί να είχα κι άλλους πρώην εκεί και να μην το ήξερε κανείς"

Διάβασέ μου το...

Κατερίνα Καινούργιου: "Τον χαιρέτησα τον Φίλιππο, μπορεί να είχα κι άλλους πρώην εκεί και να μην το ήξερε κανείς"

-

Κατερίνα Καινούργιου και Φίλιππος Τσαγκρίδης συναντήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (20/05) στα βραβεία γαστρονομίας. Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ προβλήθηκε στο "Πρωινό", ενώ λίγα λεπτά μετά η Κατερίνα Καινούργιου πήρε θέση μέσα από την εκπομπή της και εξήγησε τι ακριβώς συνέβη.

"Πήγα εκεί κι ήταν κι ο Φίλιππος. Ο Λιάγκας γιατί το παίζει στην εκπομπή του; Αν συναντηθεί ο Λιάγκας με πρώην του, θα το παίξω; Και τι έγινε; Δεν έχω θέμα με κανέναν. Μια χαρά και λέει τα καλύτερα για εμένα. Τον εκτιμώ πολύ σαν συνάδελφο κι επαγγελματία, αλλά τώρα στο κομμάτι της προσωπικής ζωής...

Πήγα σε κάτι βραβεία γαστρονομίας και ο άνθρωπος ήταν εκεί. Τον έχω ξαναδεί. Μένουμε και κοντά. Όταν έχεις προχωρήσει με έναν άνθρωπο, θα μιλήσεις. Τον χαιρέτησα τον Φίλιππο, αλλά δεν χάθηκε κι ο κόσμος. Μπορεί να είχα κι άλλους πρώην εκεί και να μην το ήξερε κανείς. Είμαι μόνη μου. Είναι κάτι που ανήκει στο παρελθόν κι έχει τελειώσει οριστικά, αλλά με πάρα πολλούς ανθρώπους που έχουν υπάρξει στη ζωή μου έχω επικοινωνία.

Δεν είναι κακό. Μπορεί να έχεις και κοινές παρέες. Μπορεί να μην τύχει και να μην παντρευτώ ποτέ. Καμία φορά το λέω για πλάκα με τις φίλες μου να βρω ένα παιδί. Δεν σημαίνει ότι μπορεί να εμφανιστεί κάποιος στη ζωή μου και να παντρευτώ" είπε η Κατερίνα Καινούργιου.