Celebrity

21 Μαΐου 2024 11:17

Γιώργος Λιάγκας: "Υπάρχει μια κόντρα ενημερώνομαι ανάμεσα στην κυρία Super Κική… Τι χαζομάρα είναι αυτή;"

Διάβασέ μου το...

Γιώργος Λιάγκας: "Υπάρχει μια κόντρα ενημερώνομαι ανάμεσα στην κυρία Super Κική… Τι χαζομάρα είναι αυτή;"

-

Με την κόντρα που έχει ξεσπάσει εδώ και μήνες και η οποία έχει πάρει τη νομική οδό, ανάμεσα στη Super Κική και τον Μαυρίκιο Μαυρικίου, ασχολήθηκαν στο "Πρωινό" την Τρίτη.

Ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια για τη γνωστή ινφλουένσερ, η οποία στο παρελθόν έχει μιλήσει με σκληρά λόγια για εκείνον.

"Υπάρχει μια κόντρα ενημερώνομαι ανάμεσα στην κυρία Super Κική… Τι χαζομάρα είναι αυτή; Πώς την λένε την κοπέλα, δεν έχει όνομα;" είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας και στη συνέχεια προβλήθηκε το χρονικό της κόντρας.

Κατόπιν ο παρουσιαστής σχολίασε: "Θέλω να πω κάτι, το οποίο είναι δυστύχημα για μένα. Η συγκεκριμένη κυρία βγαίνει και με καθυβρίζει συνέχεια. Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ, ούτε πρόκειται. Θέλω να πω κάτι. Στη συγκεκριμένη κυρία δίνουν βήμα πολλές εκπομπές.

Ξέρεις γιατί; Αν βγει κάποιος και πει ότι ο Λιάγκας είναι μακάκας… ακόμα και ο τελευταίος των τελευταίων να το πει και μόνο ο τίτλος «Ο Λιάγκας είναι βλαξ» θα κάνει τον γύρο των εκπομπών.

Άρα δίνουν βήμα σε ανθρώπους μόνο και μόνο για να βρίσουν κάποιον που έχει βήμα αυτή τη στιγμή, μια επιτυχία, μια εκπομπή… για να κάνουν νούμερα και για να κάνουν το κομμάτι τους. Αυτό είναι θλιβερό".