Celebrity

21 Μαΐου 2024 08:59

Σταματίνα Τσιμτσιλή: "Επειδή διέψευσε ένα ρεπορτάζ που είπα εγώ ο Γιώργος Λιάγκας, θέλω να πω ότι..."

Διάβασέ μου το...

Σταματίνα Τσιμτσιλή: "Επειδή διέψευσε ένα ρεπορτάζ που είπα εγώ ο Γιώργος Λιάγκας, θέλω να πω ότι..."

-

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε στο Happy Day της Δευτέρας (20/05) πως ο Κωνσταντίνος Αργυρός πρόκειται να τραγουδήσει στον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ Μάκμπεθ.

Ωστόσο λίγη ώρα μετά ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το "Πρωινό" διέψευσε κατηγορηματικά πως ο καλλιτέχνης θα τραγουδήσει στον γάμο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Το πρωί της Τρίτης η Σταματίνα Τσιμτσιλή επανήλθε στο θέμα και επέμεινε στα όσα είπε χθες.

"Επειδή διέψευσε ένα ρεπορτάζ που είπα εγώ ο Γιώργος Λιάγκας, θέλω να πω ότι επιμένω στο ρεπορτάζ μου. Δεν είπα ότι έχουν κλείσει συμβόλαιο και ότι ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει αναλάβει τη διασκέδαση. Είπα ότι όλο αυτό θα γίνει φιλικό επίπεδο και το γνωρίζω από πολύ καλή πηγή, οπότε Γιώργο μου διασταύρωσε και εσύ το δικό σου ρεπορτάζ.

Θα είναι ένα καλεσμένος που, μεταξύ άλλων, θα αναλάβει και τη διασκέδαση. Το πόσα τραγούδια θα πει, δεν το ξέρω. Ο Γιώργος μπορεί να ήθελε να ξεκαθαρίσει ότι δεν θα είναι σε μια μορφή συνεργασίας, εγώ δεν είπα για συνεργασία. Είπα πως θα είναι ένας από τους καλλιτέχνες που ως προσκεκλημένος θα αναλάβει και τη διασκέδαση. Αν μας καλέσει ο κύριος Κασσελάκης στον γάμο θα δούμε" είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.