Celebrity

20 Μαΐου 2024 12:44

Βασίλης Γκουρούσης για Πέτρο Φιλιππίδη: "Όλες οι φίρμες έχουν ιδιαιτερότητες..."

Διάβασέ μου το...

Βασίλης Γκουρούσης για Πέτρο Φιλιππίδη: "Όλες οι φίρμες έχουν ιδιαιτερότητες..."

-

Ο Βασίλης Γκουρούσης μίλησε στην κάμερα του "Πρωινού" και την Αναστασία Ζάρκα.

Ο θεατρικός παραγωγός αποκάλυψε πως στην παράσταση που ετοιμάζει αναμένεται να συνεργαστεί με τον γιο του Πέτρου Φιλιππίδη, Δημήτρη. Παράλληλα ο ίδιος δήλωσε ανοιχτός στο να συνεργαστεί στο μέλλον με τον Πέτρο Φιλιππίδη όταν τελειώσει το Εφετείο.

"Όντως υπάρχει ένας χώρος, τον έχουμε πάρει, τον ανακαινίζουμε και προσπαθούμε να τον φτιάξουμε. Να κάνουμε 2-3 παραγωγές για να ομορφύνουμε τον χώρο και να ξεχαστούν αυτά που έχουν κάνει, τα metoo και όλα αυτά.

Μακάρι να τελειώσει ο Πέτρος Φιλιππίδης με το Εφετείο και μετά θα δούμε τι θα κάνουμε. Για φέτος δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Στο μέλλον γιατί όχι; Αν ήταν διαφορετικά τα πράγματα βεβαίως θα του έκανα πρόταση.

Να τελειώσει ο Πέτρος με τα δικαστήρια και νομίζω θα επανέλθει. Λείπουν τέτοιοι ηθοποιοί από το χώρο, είναι φτωχοί οι υπόλοιποι ηθοποιοί χωρίς αυτούς. Όλες οι φίρμες έχουν ιδιαιτερότητες...

Η ψυχολογία του είναι μια χαρά, ζει ο άνθρωπος, ζει. Ο γιος του θα είναι σε εμάς κατά 95%. Τον Οκτώβριο θα ξεκινήσει η παράστασξ" είπε ο Βασίλης Γκουρούσης.