Celebrity

20 Μαΐου 2024 11:45

Παναγιώτα Βλαντή: "Επιτέλους να σταματήσουν οι ερωτήσεις "γιατί δεν κάνεις παιδιά;"

Διάβασέ μου το...

Παναγιώτα Βλαντή: "Επιτέλους να σταματήσουν οι ερωτήσεις "γιατί δεν κάνεις παιδιά;"

-

Η Παναγιώτα Βλαντή παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Όλγα Λαφαζάνη και την κάμερα του Happy Day.

Η ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για το θέμα "παιδί", αλλά και την κατάψυξη ωαρίων που έκανε.

"Μας πιάνει ένας πανικός τις γυναίκες ότι πρέπει στην τάδε ηλικία να παντρευτούμε και να κάνουμε παιδί. Αυτό που λέω στις νεότερες κοπέλες είναι “μην εγκλωβίζεστε σε δυσάρεστες σχέσεις γιατί πρέπει να κάνετε ένα παιδί”.

Απελευθερώθηκα όταν έκανα κατάψυξη ωαρίων. Είναι αυτό που λες παγώνεις τον χρόνο. Είναι πολύ δίκαιο για εμάς τις γυναίκες αυτό. Γιατι είναι άσχημο να σε βάζουν σε μία γωνία και να σου λένε ότι δεν μπορείς να κάνεις οικογένεια γιατί μεγάλωσες. Δεν σημαίνει ότι όλοι πρέπει να γίνουν γονείς.

Επιτέλους να σταματήσουν οι ερωτήσεις “γιατί δεν κάνεις παιδιά, γιατί δεν παντρεύτηκες”. Αυτή ήταν η ένσταση μου πάντα στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Το έβρισκα πάρα πολύ σκληρό σε μια γυναίκα, σε άντρα δεν κάνουν την ερώτηση. Και οι συγγενείς μας κάνουν τις ίδιες ερωτήσεις και είναι σκληρό" είπε αρχικά η Παναγιώτα Βλαντή.

Κατόπιν η ηθοποιός αποκάλυψε: "Γυμνάζομαι καθημερινά και εδώ και δύο – τρία χρόνια δεν τρώω κρέας. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να τρώω κάτι που αναπνέει δίπλα μου. Πάντα έχω σκαμπανεβάσματα στα κιλά μου, 3-4 πάνω κάτω. Είχα εξάρτηση από τη σοκολάτα. Έπρεπε κάθε μέρα στις 7 να φάω σοκολάτα. Στα γυρίσματα την έκρυβα σε κάτι ντουλάπια. Μαγειρεύω στο σπίτι και κουβαλάω πάντα μαζί μου τάπερ. Έβαλα και τον σύζυγό μου σε διατροφή. Το πρώτο πράγμα που κοίταξα στον σύζυγό μου ήταν το χαμόγελό του. Υπάρχει σεβασμός και πάνω από όλα θαυμασμός για τον σύζυγό μου. Είναι πολύ ήρεμος και δυνατός άνθρωπος.

Στο σπίτι είμαι με μια φόρμα γυμναστικής,ποτέ μέικ απ. Έχω μια εμμονή να βάζω πάντα αντηλιακό και να βάφω τα φρύδια μου. Δεν βάζω μάσκαρα πάρα πολύ καιρό, γιατί δεν θέλω να επιβαρύνω το πρόσωπο και το δέρμα μου.

Περιποιούμαι από πάρα πολύ μικρή το πρόσωπό μου, λόγω της ακμής που είχα. Δεν μου αρέσει να κάνω πράγματα που θα με αλλοιώσουν. Βλέπω κάποιες κυρίες που είναι πρησμένες. Δεν θα ήθελα να είμαι έτσι. Στο σπίτι ό,τι έχει σχέση με το νερό και τη χλωρίνη, μου αρέσει πάρα πολύ. Ό,τι έχει να κάνει με το σίδερο δεν μου αρέσει".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ