Celebrity

18 Μαΐου 2024 16:22

Μπέττυ Μαγγίρα: Η αποκάλυψη για την Eurovision - "Εμείς με την Ματθίλδη είχαμε αμοιβή και τις δυο χρονιές"

Διάβασέ μου το...

Μπέττυ Μαγγίρα: Η αποκάλυψη για την Eurovision - "Εμείς με την Ματθίλδη είχαμε αμοιβή και τις δυο χρονιές"

-

Tο πρωί του Σαββάτου (18/5) η Μπέττυ Μαγγίρα μέσα από την εκπομπή της "I Love ΣουΚου" έκανε τη δική της τοποθέτηση για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκαν ο Θανάσης Αλευράς και ο Ζερόμ Καλούτα για την παρουσίαση της Eurovision 2024.

Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε ότι όταν παρουσίασε με την αδελφή της, Ματθίλδη Μαγγίρα, την Eurovision το 2008 αλλά και το 2009 είχαν πληρωθεί κανονικά.

Όσα είπε η Μπέττυ Μαγγίρα

«Εμάς με την Ματθίλδη, οι φανς μας έδωσαν όλα τα ενημερωτικά, όχι η ΕΡΤ. Από εκεί και πέρα, μόνες μας κάτσαμε και δουλέψαμε και γράφαμε τα κείμενα και ψάξαμε να βρούμε λεπτομέρειες. Αλλά όλο το υλικό ήρθε από τους θαυμαστές. Έχεις ένα πρόγραμμα με πληροφορίες για την κάθε χώρα και αν θες πας να πεις και 5 πράγματα παραπάνω ρε παιδί μου», είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

Για τα σχόλια που δέχτηκαν οι φετινές σχολιαστές και για την απάντηση που έδωσαν, η Μπέττυ Μαγγίρα είπε: «"Εμείς παρουσιαστές δεν ήμασταν, προσπαθήσαμε, κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε, κάναμε και 2-3 λάθη", αν έβγαινε [σ.σ. ο Ζερόμ Καλούτα] και έλεγε αυτό, δεν θα μίλαγε κανένας».

«Μόνο ο καλλιτέχνης δεν πληρώνεται. Οι χορευτές, αυτοί που κάνουν τα φωνητικά, ο σκηνοθέτης, όλοι αμείβονται και όλων τα έξοδα είναι πληρωμένα. Εμείς με την Ματθίλδη είχαμε αμοιβή και τις δυο χρονιές. Αλλά, η αμοιβή συμπεριλάμβανε όλο το πακέτο. Διότι εμείς παρουσιάσαμε και έναν ελληνικό τελικό, για τον οποίο κάναμε έναν μήνα πρόβες και έναν μήνα προετοιμασίας», πρόσθεσε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Ακόμη, η Μπέττυ Μαγγίρα είπε στη συνέχεια για τους Ζερόμ Καλούτα και Θανάση Αλευρά: «Επειδή προφανώς οι άνθρωποι έχουν μια συμφωνία με την ΕΡΤ, και ο Ζερόμ έχει μια ταξιδιωτική εκπομπή και ο Θανάσης ήταν στα "Νούμερα" του Φοίβου Δεληβοριά και δεν ξέρω αν θα συνεχίσει, μπορεί να έχει και κάποια άλλη σύνδεση με την ΕΡΤ, δεν ξέρω. Μπορεί να έχουν κλείσει κάτι για του χρόνου ή μπορεί να τους είπαν "κάντε και αυτό, σας πληρώνουμε τα έξοδα". Δεν νομίζω ότι λένε τα παιδιά ψέματα, βγήκε και ο Ζερόμ ότι έγινε αμισθί».

Δείτε το βίντεο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ