Celebrity

16 Μαΐου 2024 14:32

Φαίη Σκορδά σε Στέφανο Κωνσταντινίδη: "Πότε σε στεναχώρησα; Σου ζητώ συγγνώμη εκ των προτέρων"

Διάβασέ μου το...

Φαίη Σκορδά σε Στέφανο Κωνσταντινίδη: "Πότε σε στεναχώρησα; Σου ζητώ συγγνώμη εκ των προτέρων"

-

Στο πλατό του "Fay's Time" βρέθηκε και το μεσημέρι της Πέμπτης ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Ο δημοσιογράφος μίλησε για όλα στη Φαίη Σκορδά, η οποία θέλησε να ξεκαθαρίσουν on air την παρεξήγηση που είχε γίνει πριν χρόνια ανάμεσά τους.

Η Φαίη Σκορδά είπε αρχικά στον Στέφανο Κωνσταντινίδη: "Πες μου λίγο κάτι. Πότε σε στεναχώρησα; Σου ζητώ συγγνώμη εκ των προτέρων, δεν είχα πρόθεση. Κάποια στιγμή είδα κάποιες δηλώσεις και κατάλαβα ότι κάτι έχεις".

Με τη σειρά του ο δημοσιογράφος απάντησε: "Με έχεις στεναχωρήσει. Όταν συνεργαστήκαμε στον ΑΝΤ1, ήταν η πρώτη χρονιά που έκανες μόνη σου το Πρωινό. Εγώ εκείνη την χρονιά, που κάναμε και μεγάλη επιτυχία, είχα άλλα προσδοκίες από σένα. Με τον καιρό όμως, αντιλήφθηκα ότι εκείνη την χρονιά δεν ήσουν στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση. Τότε ήταν η πρώτη χρονιά του διαζυγίου, η πρώτη χρονιά που ήσουν μόνη σου στην εκπομπή. Τότε είχαμε μιλήσει και στο τηλέφωνο, αλλά ήταν πριν επτά χρόνια.

Ήταν μια λάθος διαχείρισή σου σε ένα ρεπορτάζ μου. Για εμένα πες ό,τι θέλεις, απλά τα ρεπορτάζ μου για εμένα είναι τα παιδιά μου και τότε βγάζω νύχια. Δεν το διαχειρίστηκες εσύ σωστά. Για να είμαι δίκαιος όμως, το μεγάλο μου λάθος ήταν δεν έπρεπε να ασκήσω κριτική εκ των υστέρων, όφειλα να ασκήσω κριτική εκείνη τη στιγμή ή αλλιώς να σωπάσω για πάντα. Σε αγαπώ πάρα πολύ. Μιλήσαμε στο τηλέφωνο και στο έκλεισα. Δηλαδή τι άλλο πρέπει να κάνω;".

"Όλα για κάποιο λόγο συμβαίνουν. Δεν κράτησα κακία, απλά δεν είχα καταλάβει τον λόγο. Ήταν κάτι που ήταν πάνω στη δουλειά και ήταν στην ώρα μιας live εκπομπής. Τιμώ τις συνεργασίες. Σε σέβομαι και σ' αγαπώ" ανταπάντησε η Φαίη Σκορδά.