Celebrity

16 Μαΐου 2024 09:55

Ψυχοκόρες - Μαριάννα Κιμούλη: "Θεωρώ ότι είναι δίκαιο το τέλος κάθε ιστορίας"

Διάβασέ μου το...

Ψυχοκόρες - Μαριάννα Κιμούλη: "Θεωρώ ότι είναι δίκαιο το τέλος κάθε ιστορίας"

-

Η Μαριάννα Κιμούλη βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό του "The 2Night Show" το βράδυ της Τετάρτης (15/05). Η ηθοποιός, που υποδύεται τη Μαρίκα στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 "Ψυχοκόρες", μίλησε για τις εξελίξεις, τον ρόλο της, αλλά και το τέλος του σίριαλ.

"Αν ήμουν σε διαφορετική ηλικία θα ήθελα να παίζω τη Βικτωρία που είναι η κακιά της υπόθεσης και τη Νέλλα. Μου αρέσουν οι σκοτεινοί ρόλοι, δείχνουν πτυχές του εαυτού μας που προσπαθούμε να κρύψουμε. Όλοι έχουμε και τις σκοτεινές μας πλευρές. Είναι μια σειρά που δείχνει τη σκληρότητα όπως ήταν εκείνη την εποχή.

Θεωρώ ότι είναι δίκαιο το τέλος κάθε ιστορίας. Η κάθε ιστορία τελειώνει με τον τρόπο που πρέπει. Δεν θα πάρει ο καθένας αυτό που του αξίζει, αλλά υπάρχει μία κάποια δικαίωση. Θα πω ότι είναι μία σειρά που βασίζεται σε αληθινές ιστορίες, είναι δύσκολα τα πράγματα, όπως και στη ζωή. Υπάρχει πολύ συναίσθημα στη σχέση της Μαρίκας με τον Σώτο".

Μου έκανε μεγάλη εντύπωση που πολύς κόσμος μοιράστηκε μαζί μου εμπειρίες από ψυχοκόρες, πόσο κοντά μας είναι αλλά δεν είχε ειπωθεί αυτή η ιστορία. Φοβάμαι ότι αριθμός των ψυχοκορών ήταν πολύ μεγαλύτερος από αυτόν που φανταζόμαστε" εξομολογήθηκε η Μαριάννα Κιμούλη.