Celebrity

15 Μαΐου 2024 11:49

Μεγάλος καβγάς Λιάγκα και Πετρογιάννη: "Κάποιες κυρίες σαν και σένα έχετε αλλοιώσει την έννοια του μπούλινγκ"

Διάβασέ μου το...

Μεγάλος καβγάς Λιάγκα και Πετρογιάννη: "Κάποιες κυρίες σαν και σένα έχετε αλλοιώσει την έννοια του μπούλινγκ"

-

Καβγάς ξέσπασε στον αέρα του Πρωινού την Τετάρτη (14/05) ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φωτεινή Πετρογιάννη. Αφορμή στάθηκαν τα αρνητικά σχόλια που δέχεται η Μαρίνα Σάττι μετά την εμφάνισή της στη Eurovision 2024 και το κατά πόσο αυτά θεωρούνται μπούλινγκ για την τραγουδίστρια.

Στην εκπομπή του ΑΝΤ1 προβλήθηκε η… τάπα που ανέβασε στα stories της η Μαρίνα Σάττι, ενώ στη συνέχεια διευκρινίστηκε ότι η εν λόγω ανάρτηση έγινε με αφορμή ένα νέο τραγούδι.

"Διαφωνείς ότι η Μαρίνα Σάττι δέχεται κάποιου είδους μπούλινγκ τις τελευταίες ημέρες;" ήταν η ερώτηση της Φωτεινής Πετρογιάννη στον Γιώργο Λιάγκα.

Ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Γιώργος Λιάγκας: Δεν δέχεται κανενός είδους μπούλινγκ. Αυτό το λες εσύ.

Φωτεινή Πετρογιάννη: Δεν είναι όλα ίδια κριτική.

Γιώργος Λιάγκας: Κάποιες κυρίες σαν και σένα στην τηλεόραση, είσαι μία εξ αυτών, έχετε αλλοιώσει την έννοια του μπούλινγκ στην Ελλάδα. Με αποτέλεσμα οι άνθρωποι που υφίστανται πραγματικό μπούλινγκ να μην τολμούν να βγουν και να το πούνε. Γιατί εγώ έτσι και σου πω ‘Φωτεινή μου σήμερα δεν ήσουν καλή’, λες μετά ‘Α, ο Λιάγκας μού έκανε μπούλινγκ’. Φέρνω παράδειγμα.

Φωτεινή Πετρογιάννη: Δεν θέλω τέτοια παραδείγματα. Με έβαλες σε ένα σακί με μία κριτική που δεν αποδέχομαι.

Γιώργος Λιάγκας: Βεβαίως. Γιατί θεωρώ ότι κάποιες γυναίκες με ιδιαίτερη υπερευαισθησία, στο όνομα του πολιτικού δικαιωματισμού και της πολιτικής ορθότητας, έχετε χάσει την έννοια του μπούλινγκ.

Φωτεινή Πετρογιάννη: Κι εγώ θεωρώ ότι κάποιοι άνθρωποι έχουν πολύ ελαστικά όρια. (…) Όταν πάνε 200 άνθρωποι και πουν στη Σάττι και της πούνε ψόφο και καρκίνο… Εγώ αναφέρομαι σε αυτούς που την βρίζουν όλες αυτές τις μέρες. Δεν είσαι μόνο εσύ, ο Τάσος, η Άρια που λένε τη γνώμη τους… Δε μπορείς να βγάζεις λανθασμένα συμπεράσματα.

Γιώργος Λιάγκας: Και εσύ φταις σε αυτό, γιατί είσαι ανάμεσα στους ανθρώπους που έχουν δώσει δύναμη στα social media. Εγώ τα απαξιώνω πλήρως. Θεωρώ ότι είναι σαν τα πρόβατα που πάνε μπεεε το ένα πίσω από το άλλο.

Φωτεινή Πετρογιάννη: Με είπες πρόβατο.

Γιώργος Λιάγκας: Δεν σε είπα πρόβατο. Είπα σαν τα πρόβατα στα social που πάνε το ένα πίσω από το άλλο. Μην κάνεις αυτό που κάνεις πάντα, που αλλάζεις αυτό που λέω. Είπα ότι είσαι από τους ανθρώπους που έχει δώσει δύναμη στα social. Πρόβατο δεν σε είπα ποτέ. Για μία ακόμα φορά παραποιείς τα λόγια μου για να κάνεις δική σου ατζέντα και να βγάλεις δικά σου συμπεράσματα. Τέλος σε αυτό! Δεν το ανέχομαι πια!

Φωτεινή Πετρογιάννη: Εγώ παραποιώ τα λόγια σου;

Γιώργος Λιάγκας: Βεβαίως. Δεν το ανέχομαι πια. Το κάνεις συνέχεια.