Κοινωνία

26 Οκτωβρίου 2024 09:56 Τελευταία ενημέρωση : 26 Οκτωβρίου 2024 14:24

28η Οκτωβρίου: Μαζική η έξοδος των εκδρομέων

Διάβασέ μου το...

Η Τροχαία έχει θέση σε εφαρμογή έκτακτα μέτρα, ενώ πραγματοποιεί και αυστηρούς ελέγχους.

-

Μαζική αναμένεται να είναι η έξοδος των εκδρομέων για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου. Τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια γίνονται κανονικά, καθώς η ΠΝΟ ανέστειλε τις κινητοποιήσεις της.

Αυξημένη αναμένεται να είναι η κίνηση στις εξόδους των εθνικών οδών και η Τροχαία πραγματοποιεί εντατικούς ελέγχους, ενώ σε ισχύ είναι η απαγόρευση κυκλοφορίας μεγάλων φορτηγών, στις εξόδους των εθνικών οδών.

Τα μέτρα της Τροχαίας θα είναι αυξημένα στις εισόδους και τις εξόδους των μεγάλων αστικών κέντρων και όπου παρατηρείται μαζική διακίνηση επιβατών, όπως σε αεροδρόμια, λιμάνια και σταθμούς.

Θα υπάρχει και ρύθμιση της κυκλοφορίας με πεζούς τροχονόμους σε βασικές διασταυρώσεις για την αποφυγή της κυκλοφοριακής συμφόρησης, ενώ θα διεξάγονται έλεγχοι αλκοτέστ και παραβάσεων, όπως υπερβολική ταχύτητα και χρήση κινητών τηλεφώνων.

Η κάμερα του ΑΝΤ1 και ο Βασίλης Γιαννούλης βρέθηκαν στα διόδια της Ελευσίνας, όπου έχουν σχηματιστεί μεγάλες ουρές. Μάλιστα το πρόβλημα επεκτείνεται και μετά τα διόδια με τα οχήματα να παραμένουν ακινητοποιημένα για μεγάλα διαστήματα.

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Αίθριος με λίγες νεφώσεις το Σάββατο

Σαχάρα: Βίντεο από drone καταγράφει τις πλημμυρισμένες περιοχές (εικόνες)

Ιράν: Ολονύχτιο σφυροκόπημα του Ισραήλ στη Τεχεράνη (βίντεο)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ