Κοινωνία

24 Οκτωβρίου 2024 11:58

Θεσσαλονίκη: 28χρονος ξυλοκόπησε την έγκυο αδερφή του και τον άντρα της

Διάβασέ μου το...

Τα θύματα χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο, ενώ ο 45χρονος εισήχθη σε χειρουργική κλινική καθώς έφερε βαρύτερα τραύματα. Πώς συνέβη το περιστατικό.

Θεσσαλονίκη: 28χρονος ξυλοκόπησε την έγκυο αδερφή του και τον άντρα της
-

Ένα σοκαριστικό περιστατικό εκτυλίχθηκε το βράδυ της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη.

Ένας 28χρονος μετέβη στο σπίτι που διαμένει η 21χρονη αδερφή του, η οποία διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της, μαζί με τον 45χρονο σύντροφό της για να πάρει, σύμφωνα με πληροφορίες, ένα ζευγάρι κλειδιά.

Για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, ο 28χρονος, που πρόσφατα αποφυλακίστηκε, και ο 45χρονος καβγάδισαν, ενώ μαινόμενος ο πρώτος, κρατώντας ένα κουζινομάχαιρο, πήγε στον χώρο όπου βρισκόταν η έγκυος αδερφή του και την ξυλοκόπησε άγρια, ενώ στη συνέχεια επιτέθηκε με μπουνιές και κλοτσιές και στον 45χρονο.

Τα δύο θύματα διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο και η 21χρονη πήρε εξιτήριο, ενώ η ζωή της αλλά και του εμβρύου δεν διατρέχουν κίνδυνο.

Ο 45χρονος ωστόσο φέρεται πως φέρει βαρύτερα τραύματα και εισήχθη σε χειρουργική κλινική, ενώ ο 28χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα που άσκησε σε βάρος του κακουργηματική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και απειλή, οπλοφορία και οπλοχρησία. Στη συνέχεια παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή.

Πηγή: voria.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Ιράν: Αναφορές για φωτιά σε εργοστάσιο πυρηνικής ενέργειας (βίντεο)

Το Ισραήλ κατονομάζει δημοσιογράφους του Al Jazeera ως τρομοκράτες

Κέντρο Υγείας Σπάτων: Αιματηρό σκηνικό με Ρομά (εικόνες)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ