Κοινωνία

21 Οκτωβρίου 2024 21:51 Τελευταία ενημέρωση : 22 Οκτωβρίου 2024 11:53

Missing Alert για την εξαφάνιση 55χρονου

Διάβασέ μου το...

Τα ίχνη του έχουν χαθεί στην Χερσόνησο Ηρακλείου και το «Χαμόγελο του Παιδιού», έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 55χρονου.

Missing Alert για την εξαφάνιση 55χρονου
-

Συναγερμός σήμανε στην Χερσόνησο της Κρήτης για την εξαφάνιση ενός 55χρονου άνδρα τα ίχνη του οποίου χάθηκαν για μία εβδομάδα.

Σε νεότερη ανακοίνωση από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» αναφέρεται:

Η περιπέτεια του Βασίλ (ον.) Κολέβ (επ.), 55 ετών, έληξε σήμερα 22/10/2024, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Ο Βασίλ (ον.) Κολέβ (επ.), βρέθηκε στην περιοχή της Χερσονήσου στο Ηράκλειο Κρήτης και είναι καλά στην υγεία του. Καταλυτικό ρόλο στον εντοπισμό του ενήλικου άνδρα διαδραμάτισε η άμεση ενεργοποίηση του μηχανισμού Missing Alert Hellas, καθώς ένας ευαισθητοποιημένος πολίτης που εργάζεται στο Δήμο της περιοχής αναγνώρισε τον Βασίλ (ον.) Κολέβ (επ.) και ενημέρωσε έγκαιρα τον Οργανισμό μας, συμβάλλοντας στην έγκαιρη και ασφαλή ανεύρεσή του. Υπενθυμίζουμε ότι Βασίλ (ον.) Κολέβ (επ.), 55 ετών εξαφανίστηκε στις 14/10/2024 από την περιοχή της Χερσονήσου του Ηρακλείου Κρήτης. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του, στις 21/10/2024 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικα, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του και σχετικής προφορικής εισαγγελικής εντολής, καθώς ενδεχομένως συνέτρεχαν λόγοι οι οποίοι έθεταν τη ζωή του σε κίνδυνο. «To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στον Βασίλ (ον.) Κολέβ (επ.), και την οικογένεια του για οτιδήποτε χρειαστεί.

Ειδήσεις σήμερα:

Παιανία: Ιερέας διέκοψε γάμο λόγω… της ενδυμασίας της κουμπάρας

Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι υπό όρους οι 13χρονοι που προσπάθησαν να ληστέψουν συνομηλίκους τους

Μεταναστευτικό - Σάμος: Φονικό ναυάγιο λέμβου


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ