Κοινωνία

08 Οκτωβρίου 2024 14:43

Missing alert για την εξαφάνιση 14χρονης

Διάβασέ μου το...

Που εντοπίστηκαν για τελευταία φορά τα ίχνη του παιδιού. Διαβάστε την ανακοίνωση από το “Χαμόγελο του Παιδιού”.

Missing alert για την εξαφάνιση 14χρονης
-

Στη δημοσιοποίηση των στοιχείων μιας 14χρονης προχώρησε το «Χαμόγελο του Παιδιού», μετά την εξαφάνιση της Τρίτης 8 Οκτωβρίου από τους Αμπελόκηπους. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση από "Το Χαμόγελο του Παιδιού":.

Στις 05/10/24, απογευματινές ώρες, εξαφανίστηκε από τους Αμπελόκηπους Αττικής η Αναστασία- Κωνσταντίνα Μ., 14 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα 08/10/2024 και προχώρησε στην δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο. Η Αναστασία- Κωνσταντίνα Μ. έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια, έχει ύψος 1,50 μ. και είναι αδύνατη. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε λευκή μπλούζα και σορτς.

Missing Alert - Αναστασία Κωνσταντίνα Μ.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ και για Apple κινητά εδώ.

Ειδήσεις σήμερα:

ΠΑΣΟΚ - Γερουλάνος: Οι ψηφοφόροι έχουν την δική τους βούληση

Θανάτωση ζώων - Βόλος: Προφυλακίστηκε ο 31χρονος

Δολοφονία στην Κυψέλη: Η στιγμή του μαχαιρώματος (βίντεο ντοκουμέντο)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ