Κόσμος

Σήμερα09:58

Ισπανία: Νεκροί και τραυματίες σε ταυρομαχία (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Ένα 3χρονο παιδί βρίσκεται ανάμεσα στους τραυματίες όταν τάυρος έσπασε το οδόφραγμα κατά τη διάρκεια ταυρομαχίας.

Ισπανία: Νεκροί και τραυματίες σε ταυρομαχία (βίντεο)
-

Παρά το ότι η Ισπανία έχει καταργήσει επίσημα το βάρβαρο έθιμο των ταυρομαχιών, όμως, συνεχίζεται σε πολλές περιοχές, πολλές φορές έχοντας σοκαριστική κατάληξη. 

Σε τραγωδία εξελίχθηκε την Τετάρτη (25.09.24) στην Ισπανία η υπαίθρια ταυροδρομία στην πόλη Παντόγια, όταν ταύρος έσπασε πρόχειρο οδόφραγμα και χτύπησε με τα κέρατά του θεατές με αποτέλεσμα ένας να χάσει τη ζωή του και τρεις να τραυματιστούν.

Σύμφωνα με ισπανικά μέσα ενημέρωσης, ο νεκρός είναι ένας 80χρονος άνδρας ενώ στους ανάμεσα στους τραυματίες βρισκεται και είναι ένα κορίτσι μόλις τριών ετών που βρέθηκε στην ταυροδρομία με τον παππού και τη γιαγιά του.

Το αιματηρό περιστατικό κατέγραψαν αυτόπτες μάρτυρες, με τον ταύρο να φαίνεται να γκρεμίζει μια σιδερένια πόρτα που είχε τοποθετηθεί ως οδόφραγμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το 3χρονο κορίτσι δέχθηκε χτύπημα στο πρόσωπο και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο. Στο ίδιο νοσοκομείο παραμένουν ο παππούς και η γιαγιά του που χτυπήθηκαν από τα κέρατα του ταύρου αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή τους.

Η ταυροδρομία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εορτασμών για την Σάντα Μπάρμπαρα που εορτάζεται από τις 20 έως τις 28 Σεπτεμβρίου στην Παντόγια.

Ειδήσεις σήμερα:

Θεσσαλονίκη: Αιματηρή συμπλοκή στο κέντρο της πόλης

Ηράκλειο: Μαθητής έστησε καρτέρι και έδειρε τον διευθυντή του σχολείου του

Κατρίνης: Καμιά συνεργασία του ΠΑΣΟΚ με τη Νέα Δημοκρατία




ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ