Παράξενα

16 Σεπτεμβρίου 2024 08:36

Δράμα: Ο επιβάτης που ταξίδεψε... στη μπαγκαζιέρα μιλά στο “Καλημέρα Ελλάδα”

Διάβασέ μου το...

Πώς περιέγραψε την εμπειρία του ο νεαρός ταξιδιώτης. Πώς συνέβη το περιστατικό και γιατί δεν έγινε αντιληπτός. Ποια ήταν η... εμπειρία του μέσα από το χώρο των αποσκευών.

Δράμα: Ο επιβάτης που ταξίδεψε... στη μπαγκαζιέρα μιλά στο “Καλημέρα Ελλάδα”
-

Την απίστευτη εμπειρία του να ταξιδέψει από τα προάστια της Θεσσαλονίκης μέχρι και τον Σταθμό Υπεραστικών Λεωφορείων της πόλης μέσα στον… χώρο αποσκευών, μοιράστηκε την Δευτέρα 16.09 μιλώντας στον Γιώργο Παπαδάκη και την εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα”, ο επιβάτης των ΚΤΕΛ Δράμας Νίκος Νικολαΐδης.

Ο νεαρός ανέφερε ότι ταξίδευε με αφετηρία ένα χωριό έξω από την Δράμα και προορισμό τα προάστια της Θεσσαλονίκης (Δήμος Παύλου Μελά) και περιέγραψε: «Όταν το λεωφορείο έφτασε στην συγκεκριμένη στάση κατέβηκα, και πήγα μπροστά στην μπαγκαζιέρα για να παραλάβω την κιθάρα μου, την οποία είχα αποθηκεύσει εκεί. Ο οδηγός άνοιξε την μπαγκαζιέρα αυτόματα και τότε διαπίστωσα, ότι η κιθάρα βρισκόταν πολύ μέσα και ότι έπρεπε να μπω ολόκληρος μέσα στο χώρο για να την φτάσω. Αυτό έκανα. Όταν όμως την έπιασα, τότε… άκουσα πίσω μου την πόρτα του χώρου αποσκευών να κλείνει. Προφανώς ο οδηγός λόγω του χρονικού διαστήματος το οποίο είχε μεσολαβήσει, θεώρησε ότι είχα βγει. Δεν πανικοβλήθηκα, αναγκάστηκα απλώς να μείνω για μία ακόμα στάση μέσα στο όχημα. Απλώς… όχι στο χώρο των επιβατών. Οξυγόνο υπήρχε πολύ, μόνο που ο χώρος αυτός είναι μεγάλος και δεν υπήρχαν σημεία για να κρατηθώ σε περίπτωση στροφής ή φρεναρίσματος».

Ειδήσεις σήμερα:

ΗΠΑ - Τραμπ: Η δεύτερη απόπειρα δολοφονίας και το προφίλ του υπόπτου

Missing alert για την εξαφάνιση 23χρονης

Τροχαίο - Καλλιθέα: Ανατροπή οχήματος στη Θησέως

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ