Κοινωνία

28 Αυγούστου 2024 15:02

Καλύβια: Υπάλληλος ανακύκλωσης βρήκε τσάντα γεμάτη λεφτά και τιμαλφή και την παρέδωσε στην ΕΛΑΣ

Διάβασέ μου το...

Πώς συνέβη το περιστατικό με τον υπάλληλο να βρίσκει τον σάκκο σε μπλε κάδο. Πανευτυχής ο διοικτήτης ο οποίος τον είχε χάσει. Συγχαρητήρια από τις αρχές στον υπάλληλο.

Καλύβια: Υπάλληλος ανακύκλωσης βρήκε τσάντα γεμάτη λεφτά και τιμαλφή και την παρέδωσε στην ΕΛΑΣ
-

Σε μια πράξη ανθρωπιάς και υπευθυνότητας φέρεται να προέβη υπάλληλος του Δήμου Σαρωνικού. Ο άνδρας σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου του Δήμου, βρήκε τσάντα με πολύτιμα αντικείμενα μέσα σε κάδο ανακύκλωσης και την παρέδωσε στην αστυνομία.

Πρόκειται για τον συνοδό απορριμματοφόρου της υπηρεσίας Ανακύκλωσης Θεόδωρο Λαζαρίδη, ο οποίος κατά τη διαδικασία αποκομιδής εντόπισε μέσα στον μπλε κάδο ανακύκλωσης τσάντα με τιμαλφή, χρήματα και προσωπικά έγγραφα τα οποία παρέδωσε στο Τμήμα Ασφάλειας Δήμου Σαρωνικού.

Όπως διαπιστώθηκε, ο σάκος ανήκε σε ηλικιωμένο άτομο το οποίο εκ παραδρομής τον πέταξε στην ανακύκλωση και το οποίο, έχοντας στο μεταξύ διαπιστώσει την απώλεια, τον αναζητούσε εναγωνίως.

Τον υπάλληλο συνεχάρησαν για την πράξη του ο Δήμαρχος Σαρωνικού Δημήτρης Παπαχρήστου και η αρμόδια Αντιδήμαρχος Ανακύκλωσης και Κυκλικής Οικονομίας Ακριβή Καρούμπαλη.

Ειδήσεις σήμερα

Ληστείες στο Νέο Κόσμο: Τους χτύπησαν και έγιναν “καπνός”

Ευλογιά των Πιθήκων: Το νέο στέλεχος της Mpox αλλάζει γρήγορα

“Κλοπή του αιώνα”: Εντάλματα σύλληψης για επιχειρηματία και κυβερνητικό αξιωματούχο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ