Αθλητικά

22 Αυγούστου 2024 15:41

Conference League - Παναθηναϊκός: Με Πελίστρι κόντρα στην Λανς

Διάβασέ μου το...

Ικανοποιημένη έμεινε η τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού από την παρθενική προπόνηση του νέου αποκτήματος του «τριφυλιού» και τον ενέταξε στην αποστολή για τους αγώνες κόντρα στους Γάλλους.

Conference League - Παναθηναϊκός: Με Πελίστρι κόντρα στην Λανς
-

Με τον νεοαποκτηθέντα Ουρουγουανό, Φακούντο Πελίστρι, να προπονείται για πρώτη φορά με τη νέα ομάδα του και να βγάζει όλο το πρόγραμμα της προπόνησης, ολοκληρώθηκε την Τετάρτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αποψινό αγώνα με τη Λανς, στην Γαλλία, στο πλαίσιο του πρώτου μεταξύ τους αγώνα για τα play offs του Conference League.

Νωρίτερα την Τετάρτη, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Ντιέγκο Αλόνσο, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα ο νέος εξτρέμ των «πρασίνων», Φακούντο Πελίστρι.

Οι «πράσινοι» προπονήθηκαν στο "Estadio Bollaert-Delelis"  και δεν παρουσιάστηκαν απρόοπτα.

Παραμονές του αγώνα οι πράσινοι είχαν δικαίωμα μέχρι και δύο αλλαγές στη λίστα τους για τα δύο παιχνίδια. Ο Φακούντο Πελίστρι, ο οποίος ανακοινώθηκε την Τετάρτη (21/8) αντικατέστησε τον Τόνι Βιλένα.

Αναλυτικά η λίστα του Παναθηναϊκού:  Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Κώτσιρας, Μπακασέτας, Λημνιός, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Ίνγκασον, Μαξ, Μλαντένοβιτς, Αράο, Μαξίμοβιτς, Ζέκα, Πελίστρι, Τσέριν, Τζούριτσιτς, Μαντσίνι, Τετέ, Ιωαννίδης, Γερεμέγεφ, Σπόραρ.

Παναθηναικός - Φακούντο Πελίστρι

Στη σχετική ανακοίνωση του Παναθηναϊκού αναφέρεται:

«Με απογευματινή προπόνηση στο «Estadio Bollaert-Delelis» ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Λανς για τα πλέι οφ του Conference League. Παράλληλα, το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα του Τριφυλλιού, Φακούντο Πελίστρι, πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με την πράσινη φανέλα και μάλιστα συμμετείχε κανονικά σε όλο το πρόγραμμα. Οι παίκτες του Ντιέγκο Αλόνσο ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο».

Στις δηλώσεις του ενόψει του αγώνα, ερωτηθείς για τον νεοαποκτηθέντα Φακούντο Πελίστρι, ο Αλόνσο τόνισε: «Ο Πελίστρι είναι εδώ και θα δούμε αν μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε, ενδεχομένως αύριο (σημ: εννοεί σήμερα Πέμπτη) ή στον επόμενο αγώνα. Ο παίκτης είναι έτοιμος, είχα συνομιλία μαζί του και έκανε πολύ καλή φυσική προετοιμασία στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είχε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα διακοπών επειδή έπαιξε στο Copa America. Oι περίοδοι δουλειάς εκεί δεν είναι ίδιοι με αυτές εδώ. Άρα θα πρέπει να τον προσαρμόσουμε στο δικό μας πλάνο. Θα ζητήσω υπομονή, όπως και στην περίπτωση του Τετέ, μέχρι να γίνει αυτό».


Ειδήσεις σήμερα:

Ξάνθη: 33χρονος σκοτώθηκε κάνοντας παραπέντε - Τρίτο παιδί της οικογένειας που πεθαίνει σε δυστύχημα

Ερυθρά Θάλασσα: Εξουδετέρωση μη επανδρωμένου σκάφους που απειλούσε ελληνικό τάνκερ (εικόνες)

Ρόδος - Παράνομη συνταγογράφηση φαρμάκων σε ναρκομανείς: Η απίθανη δικαιολογία του γιατρού!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ