Αθλητικά

Χθες09:37

Ολυμπιακοί Αγώνες - Σάκκαρη: Θα πάρω μετάλλιο στο Παρίσι

Διάβασέ μου το...

Λίγες ώρες μετά από την τούρτα γενεθλίων και το κεράκι που έσβησε στο Ολυμπιακό Χωριό, η σπουδαία Ελληνίδα τενίστρια εξέφρασε την πίστη της ότι θα κατακτήσει ένα μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ολυμπιακοί Αγώνες - Σάκκαρη: Θα πάρω μετάλλιο στο Παρίσι
-

Η Μαρία Σάκκαρη έσβησε το κεράκι στην τούρτα για τα γενέθλια της, σε μία μικρή γιορτή που έγινε εχθές (25/7) στο αρχηγείο της ελληνικής αποστολής στο Ολυμπιακό Χωριό. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, δεν έκρυψε την χαρά της και πλέον είναι έτοιμη να διακριθεί και στο Ολυμπιακό τουρνουά. 

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια τόνισε ότι η κλήρωση δεν ήταν καλή, αλλά έχει πολύ θετική σκέψη και ξεκαθάρισε ότι πιστεύει πως θα καταφέρει να ανέβει στο βάθρο!

Η συνέντευξη της Μαρίας Σάκκαρη στο ΑΠΕ-ΜΠΕ:

Ερώτηση: Μαρία χρόνια πολλά. Είναι η δεύτερη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες που γιορτάζεις στο Ολυμπιακό Χωριό. Πως έζησες αυτήν την εμπειρία;

Μαρία Σάκκαρη: Είναι πολύ ξεχωριστό να περνάω τα γενέθλια μου, εδώ στο Ολυμπιακό Χωριό με την ελληνική αποστολή. Νομίζω είναι κάτι που δεν μπορούν να ζήσουν πολλοί άνθρωποι. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Εκτιμώ πάρα πολύ την κίνηση και την σκέψη από την ομάδα.

Ερώτηση: Ποιά είναι η εκτίμηση σου για την κλήρωση στο Ολυμπιακό τουρνουά;

Μαρία Σάκκαρη: Στο τένις κοιτάμε μόνο τον πρώτο γύρο. Ποτέ δεν κοιτάω όλο το ταμπλό. Προσωπικά αυτό με βοηθά να σκεφθώ μόνο το πρώτο ματς. Είναι δύσκολες κληρώσεις και στα τρία ταμπλό, αλλά είμαστε θετικοί, αισθάνομαι καλά και ελπίζω να πάει πάρα πολύ καλά.

Ερώτηση: Στην... τούρτα πάντως έκανες λόγο για ένα μετάλλιο. Πιστεύεις ότι μπορείς να το πετύχεις;

Μαρία Σάκκαρη: Εννοείται πως το πιστεύω, αλλιώς δεν θα ήμουν εδώ σήμερα. Αυτός είναι ο μεγαλύτερος στόχος αυτής της χρονιάς.

Ερώτηση: Με την αξία και τις επιτυχίες σας (σ.σ. μαζί με τον Στέφανο Τσιτσιπά)), έχετε αναδείξει ιδιαίτερα το τένις και ο κόσμος περιμένει πολλά από εσάς. Τι μήνυμα θα ήθελες να τους στείλεις;

Μαρία Σάκκαρη: Νομίζω ότι το τένις τα τελευταία χρόνια είναι σε ανοδική πορεία. Εχει γίνει πολύ διαδεδομένο άθλημα στην Ελλάδα. Νομίζω ότι κι εγώ και ο Στέφανος έχουμε πετύχει πάρα πολλά. Το κάνουμε με όλη μας την αγάπη και χαρά για την χώρα μας. Είμαστε πάντα πολύ χαρούμενοι και υπερήφανοι όταν εκπροσωπούμε την Ελλάδα.

Ειδήσεις σήμερα:

Πανελλήνιες - Βάσεις: Οι υψηλότερες, οι χαμηλότερες και οι περιζήτητες σχολές

Καιρός: τοπικές μπόρες και βοριάδες την Παρασκευή

Αγία Παρασκευή: Η Προστάτιδα των ματιών που γιορτάζει σήμερα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ