Κοινωνία

24 Ιουλίου 2024 17:24

Πύργος - Καταγγελία: Προσπάθησε να πατήσει 14χρονη με αυτοκίνητο... μετά από καβγά με τον πατέρα της

Διάβασέ μου το...

Δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπινος νους το άγριο επεισόδιο που σημειώθηκε το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας στον Πύργο, που λίγο έλειψε να στοιχίσει τη ζωή σε ένα κορίτσι μόλις 14 ετών.

Πύργος - Καταγγελία: Προσπάθησε να πατήσει 14χρονη με αυτοκίνητο... μετά από καβγά με τον πατέρα της
-

Ένας 37χρονος συνελήφθη στον Πύργο Ηλείας, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος μίας 14χρονης.

Ειδικότερα όπως μεταδίδει το ilialive.gr, σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες Δευτέρα 22.07 το απόγευμα, σύμφωνα με σχετική καταγγελία, ο 37χρονος διαπληκτίστηκε με έναν 35χρονο και στην συνέχεια οδηγώντας αυτοκίνητο, φέρεται να αποπειράθηκε να παρασύρει με το αυτοκίνητό του, την 14χρονη πεζή κόρη του 35χρονου. Επιπλέον, φέρεται να προσέκρουσε σκοπίμως σε δύο αυτοκίνητα, τα οποία ανήκουν στον 35χρονο και στον 38χρονο αδερφό του.

Στην συνέχεια, ο 35χρονος, μαζί με τον 38χρονο και έναν ακόμη άνδρα, ηλικίας 59 ετών, φέρονται να τραυμάτισαν με αυτοσχέδιο ρόπαλο και μεταλλική βέργα τον 37χρονο, να προκάλεσαν φθορές στο αυτοκίνητό του και να τον απείλησαν με πιστόλι.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πύργου εκτός από τον 37χρονο συνέλαβαν και τον 35χρονο, ενώ κατηγορούνται για τα ίδια αδικήματα ακόμη δύο άνδρες, οι οποίοι έχουν ταυτοποιηθεί αλλά δεν έχουν ακόμα συλληθφεί.

Ειδήσεις σήμερα:

Μάτι: 104 φαναράκια στην θάλασσα για τα θύματα της τραγωδίας (εικόνες)

Πρόκληση Ερντογάν: Είπε “τουρκική” την μειονότητα στην Θράκη

Τουρκία: Παρωδία οι δηλώσεις Γεωργιάδη - Πρέπει να πάει σε ψυχιατρική κλινική

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ