Παράξενα

Σήμερα14:28

Απόπειρα δολοφονίας Τραμπ: Σάλος με κωμικό για την ευχή “μην αστοχήσετε την επόμενη φορά”

Διάβασέ μου το...

Κατακραυγή έχει προκαλέσει το σχόλιο του κωμικού για την απόπειρα δολοφονίας κατά τον Ντόναλντ Τραμπ.

Απόπειρα δολοφονίας Τραμπ: Σάλος με κωμικό για την ευχή “μην αστοχήσετε την επόμενη φορά”
-

Σάλο προκάλεσε ο κωμικός Κάιλ Γκας των Tenacious D με ένα σχόλιο σχετικά με την απόπειρα δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ.

Ο κωμικός, όταν βρισκόταν στη σκηνή στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας την Κυριακή,δέχτηκε μια τούρτα για τα 64α γενέθλιά του και όταν του είπαν να κάνει μια ευχή είπε: «Μην αστοχήσετε τον Τραμπ την επόμενη φορά».

Σε δήλωσή του στο Instagram, ο Τζακ Μπλακ – το δεύτερο μέλος των Tenacious D – δήλωσε ότι «αιφνιδιάστηκε» από το σχόλιο. «Ποτέ δεν θα συγχωρούσα τη ρητορική μίσους ή θα ενθάρρυνα την πολιτική βία σε οποιαδήποτε μορφή», έγραψε ο κωμικός και ηθοποιός και στη συνέχεια, ακύρωσε την περιοδεια του συγκροτήματος.

Ο Γκας ζήτησε συγγνώμη για το σχόλιο μέσω Instagram. “Η ατάκα που αυτοσχεδίασα επί σκηνής το βράδυ της Κυριακής στο Σίδνεϊ ήταν εξαιρετικά ακατάλληλη, επικίνδυνη και ένα τρομερό λάθος” είπε στην ανάρτησή του.

«Δεν συγχωρώ τη βία οποιουδήποτε είδους, σε οποιαδήποτε μορφή, εναντίον κανενός. Αυτό που συνέβη ήταν μια τραγωδία και λυπάμαι απίστευτα για τη σοβαρή έλλειψη κρίσης μου. Ζητώ βαθύτατα συγγνώμη από όσους απογοήτευσα και λυπάμαι ειλικρινά για κάθε πόνο που προκάλεσα», είπε ακόμη.

Ο ατζέντης του, Μάικλ Γκριν της Greene Talent στο BBC News μετά το περιστατικό, δήλωσε ότι δεν τον εκπροσωπεί πια.

Ενώ πολλοί στο πλήθος στο Σίδνεϊ ακούγονται να γελούν σε βίντεο από τη συναυλία, το σχόλιο προκάλεσε οργισμένες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τον ιδιοκτήτη του X, Έλονα Μασκ να το αποκαλεί «κακό»

Ειδήσεις σήμερα:

Ρεύμα: Η επιδότηση τον Αύγουστο και ο έκτακτος φόρος

Τουρκία: Ο Δένδιας υπονομεύει την προσέγγιση Μητσοτάκη - Ερντογάν

Ταϊλάνδη - Μαζική δολοφονία με κυάνιο: Ο δράστης και τα κίνητρα (εικόνες)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ