Κόσμος

Χθες22:15 Τελευταία ενημέρωση : Χθες23:04

ΗΠΑ: Τον Τζέι Ντι Βανς επέλεξε ο Τραμπ για αντιπρόεδρό του (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Ποιον επέλεξε ο Ντόναλντ Τραμπ ως αντιπρόεδρό του σε περίπτωση που κερδίσει τις εκλογές.

ΗΠΑ: Τον Τζέι Ντι Βανς επέλεξε ο Τραμπ για αντιπρόεδρό του (βίντεο)
-

Τον γερουσιαστή Τζέιμς Ντέιβιντ Βανς (Τζ. Ντ. Βανς) επέλεξε ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ως τον αντιπρόεδρό του σε περίπτωση που κερδίσει τις εκλογές.

«Έπειτα από μακρά διαβούλευση και σκέψη, λαμβάνοντας υπόψη τα τεράστια ταλέντα πολλών, αποφάσισα ότι ο πλέον κατάλληλος να αναλάβει τη θέση του αντιπροέδρου των ΗΠΑ είναι ο γερουσιαστής Τζ. Ντ. Βανς από την σπουδαία πολιτεία Οχάιο», έγραψε απόψε ο Τραμπ σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Truth Social.

Σε ηλικία μόλις 39 ετών, ο Βανς θεωρείται ανερχόμενο αστέρι των Ρεπουμπλικάνων, και επιλέχθηκε στο πλευρό του Τραμπ σε αυτήν την εκλογική κούρσα.

Μπάιντεν: «Προστατέψτε τη Δημοκρατία. Νικήστε (το δίδυμο) Τραμπ-Βανς».

Μετά την ανακοίνωση του Ρεπουμπλικάνου υποψηφίου για την προεδρία Ντόναλντ Τραμπ ότι επέλεξε τον Τζ. Ντ. Βανς για αντιπρόεδρό του στην περίπτωση που κερδίσει τις εκλογές τον Νοέμβριο, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν επέκρινε τον γερουσιαστή από το Οχάιο ότι φιλοδοξεί να πλήξει φορολογικά τη μεσαία τάξη και να ευνοήσει παράλληλα τους πλούσιους.

Σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, ο Δημοκρατικός πρόεδρος ανέφερε πως παρά «τα μεγάλα λόγια» του για την εργατική τάξη, ο γερουσιαστής του Οχάιο και ο Τραμπ «θέλουν να αυξήσουν τους φόρους για τα νοικοκυριά της μεσαίας τάξης, αλλά να τους περικόψουν για τους πλούσιους».

«Λοιπόν, δεν σκοπεύω να τους το επιτρέψω», υπογραμμίζει ο Τζο Μπάιντεν στην ανάρτηση που καταλήγει με το μήνυμα: «Προστατέψτε τη Δημοκρατία. Νικήστε (το δίδυμο) Τραμπ-Βανς».

Ειδήσεις σήμερα:

Γυναικοκτονία στην Αμφιλοχία: Το τελευταίο αντίο στην 36χρονη (εικόνες)

Φωτιές - Κικίλιας: Έχουμε σχεδόν καθημερινά τουλάχιστον μια επικίνδυνη πυρκαγιά στον Έβρο

Απόπειρα δολοφονίας Τραμπ: Βίντεο δείχνει τον δράστη να παίρνει θέση πριν τους πυροβολισμούς

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ