Κόσμος

14 Ιουλίου 2024 15:42

Απόπειρα δολοφονίας - Τραμπ: Μόνο ο θεός απέτρεψε το αδιανόητο

Διάβασέ μου το...

Τι ανέφερε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ σε νέα του ανάρτηση. Τι κάλεσε τους Αμερικάνους να κάνουν.

Απόπειρα δολοφονίας - Τραμπ: Μόνο ο θεός απέτρεψε το αδιανόητο
-

O πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ανέφερε σήμερα ότι ανυπομονεί να μιλήσει από το Ουισκόνσιν, όπου και θα πραγματοποιηθεί το Εθνικό Συνέδριο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος την ερχόμενη εβδομάδα.

“Αυτή τη στιγμή, είναι σημαντικότερο από ποτέ, να παραμείνουμε ενωμένοι και να δείξουμε τον αληθινό χαρακτήρα μας ως Αμερικανοί, παραμένοντας δυνατοί και αποφασισμένοι”, ανέφερε ο Τραμπ σε μία ανάρτηση του στην πλατφόρμα Truth Social.

Πρόκειται για τη δεύτερη ανάρτησή του μετά τον τραυματισμό του στο αφτί, από τη δολοφονική απόπειρα εναντίον του, σε μία προεκλογική ομιλία στην Πενσιλβάνια το Σάββατο.
Δεν θα φοβηθούμε» διαμηνύει ο Ντόναλντ Τραμπ στη νέα δήλωση που έκανε το μεσημέρι της Κυριακής, λίγες ώρες μετά την απόπειρα δολοφονίας εις βάρος του.

Στη δήλωση που δημοσιεύθηκε στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Truth Social, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ λέει ότι «μόνο ο Θεός» απέτρεψε «το αδιανόητο» και κάλεσε τους Αμερικανούς να παραμείνουν ψυχικά δυνατοί, ενωμένοι και να δείξουν «τον πραγματικό τους χαρακτήρα».

Ανάρτηση Ντόναλντ Τραμπ

Ειδήσεις σήμερα:

Γκιουλέρ: Αναγκαία η “ειρηνευτική επιχείρηση” στην Κύπρο

Απόπειρα δολοφονίας Τραμπ: Καλά είναι ο πρώην Πρόεδρος, νεκρός ο δράστης (όλες οι εξελίξεις)

Mεταναστευτικό: Δύο σκάφη στο Αιγαίο και δύο συλλήψεις διακινητών

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ