Κόσμος

12 Ιουλίου 2024 18:25

Γάζα: Εντοπίστηκαν περίπου 40 πτώματα σε δύο συνοικίες

Διάβασέ μου το...

Ο αριθμός έρχεται να προστεθεί στα περίπου 60 πτώματα που βρέθηκαν εχθές κάτω από τα συντρίμμια κτιρίων στη Σουτζάια, μια συνοικία της Γάζας απ’ όπου ο ισραηλινός στρατός λέει ότι αποσύρθηκε το βράδυ της Τετάρτης,

Γάζα: Εντοπίστηκαν περίπου 40 πτώματα σε δύο συνοικίες
-

Στο εντοπισμό 40 σορών σε δύο συνοικίες της Πόλης της Γάζας από τις οποίες είχε αποσυρθεί ο ισραηλινός στρατός -σύμφωνα με την ίδια- προχώρησε η παλαιστινιακή πολιτική άμυνα, όπως δήλωσε σήμερα στο Γαλλικό Πρακτορείο.

«Έως τώρα, περίπου 40 μάρτυρες βρέθηκαν στις συνοικίες Ταλ Αλ-Χάουα και Αλ-Σινάα», στα νοτιοδυτικά της Πόλης της Γάζας, δήλωσε ο εκπρόσωπος της πολιτικής άμυνας Μαχμούντ Μπασάλ, λέγοντας ότι υπάρχουν δεκάδες άλλα πτώματα «στους δρόμους και τα χαλάσματα».

Ερωτηθείς από το Γαλλικό Πρακτορείο, ο ισραηλινός στρατός δεν επιβεβαίωσε ότι αποσύρθηκε από συνοικίες της Πόλης της Γάζας.

Τουλάχιστον 60 νεκροί κάτω από συντρίμμια

Ο αριθμός έρχεται να προστεθεί στα περίπου 60 πτώματα που βρέθηκαν εχθές κάτω από τα συντρίμμια κτιρίων στη Σουτζάια, μια συνοικία της Γάζας απ’ όπου ο ισραηλινός στρατός λέει ότι αποσύρθηκε το βράδυ της Τετάρτης, έπειτα από δύο εβδομάδες επιχειρήσεων.

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης για Βόρεια Μακεδονία: Οι συμφωνίες πρέπει να τηρούνται - Δεν θα αποκαλύψουμε τα όπλα μας

Μπάιντεν: Είμαι σε καλή φόρμα - Πρέπει να καθησυχαστούν οι φόβοι

Στο σκοτάδι το Νοσοκομείο “Γεννηματάς” Θεσσαλονίκης - Ρεύμα κομμένο, γεννήτρια χωρίς καύσιμα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ