Αθλητικά

10 Ιουλίου 2024 13:51

Copa America: Ο ημιτελικός Ουρουγουάη - Κολομβία live σε ΑΝΤ1 και ANT1+

Διάβασέ μου το...

Σε απευθείας μετάδοση στο ANT1+ και στον ANT1, οι λάτρεις του ποδοσφαίρου θα δουν ποια ομάδα θα βρεθεί απέναντι στην Αργεντική του Λιονέλ Μέσι, στον τελικό του Κόπα Αμέρικα.

Copa America: Ο ημιτελικός Ουρουγουάη - Κολομβία live σε ΑΝΤ1 και ANT1+
-

Συγκινήσεις, μαγικές στιγμές, εντυπωσιακά γκολ, αλλά και μεγάλες ανατροπές είχαν οι προημιτελικοί του Copa America 2024, δίνοντας σκυτάλη στους ημιτελικούς αγώνες της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωση της Αμερικής.

Μετά τον αποκλεισμό της Βραζιλίας στα προημιτελικά, η Αργεντινή είναι μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του Copa America, για δεύτερη συνεχή φορά. H «Aλμπισελέστε» λυτρώθηκε στα πέναλτι κόντρα στο Εκουαδόρ και πλέον έβαλε στόχο να προκριθεί στον τελικό, όπου είχε βρεθεί και στην προηγούμενη διοργάνωση, το 2021.

Στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης, που προβλήθηκε ζωντανά από τον ΑΝΤ1 και το ANT1+ο Μέσι και η παρέα του έδειξαν ικανοί να επαναλάβουν ό,τι πέτυχαν πριν από τρία χρόνια στο «Μαρακανά» του Ρίο Ντε Τζανέιρ, κερδίζοντας τους Καναδούς, οι οποίοι κέρδισαν κερδίσει τις εντυπώσεις στην πρώτη συμμετοχή τους σε Copa America.

Copa America - Αργεντινή - Καναδάς

ΠΕΜΠΤΗ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ - ΚΟΛΟΜΒΙΑ

Ο Χάμες Ροντρίγκες έχει πάρει στις πλάτες του την Εθνική Κολομβίας και την έχει οδηγήσει στα ημιτελικά. Οι Κολομβιανοί έκαναν επίδειξη δύναμης στον προημιτελικό με τον Παναμά, όπου πέτυχαν 5 γκολ και παίζουν το πιο ελκυστικό ποδόσφαιρο ως τώρα. Ωστόσο, απέναντί τους αυτή τη φορά θα βρίσκεται η Ουρουγουάη, που άφησε εκτός τετράδας τους Βραζιλιάνους και δείχνει ικανή να σηκώσει το τρόπαιο, που έχει κατακτήσει συνολικά 21 φορές (τελευταία το 2011), λιγότερες μόνο από την Αργεντινή.

Η αναμέτρηση θα προβληθεί την Πέμπτη, 11 Ιουλίου στις 03:00  ζωντανά σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+, σε περιγραφή του Γιώργου Τριανταφυλλίδη.

Οι λάτρεις του ποδοσφαίρου, μπορούν να παρακολουθούν live και on demand, από οποιαδήποτε συσκευή, οποιαδήποτε στιγμή τους αγώνες μέσα από το ειδικό θεματικό κανάλι «COPA AMERICA» του ΑΝΤ1+, αλλά και τα highlights όλων των αναμετρήσεων μέσα από το antenna.gr.

Τα μεγαλύτερα αστέρια του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, έρχονται στον ΑΝΤ1 και το ΑΝΤ1+.

Μείνετε συντονισμένοι


Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία - Βέλγιο: Βρέφος σκοτώθηκε από κλαδί που έπεσε στο καρότσι του (εικόνες)

Airbnb: Ένοικος “φέσωσε” με 3500 ευρώ τον ιδιοκτήτη, μέσω... τηλεφώνου! (βίντεο)

Δίχρονο παιδί τουριστών σώθηκε από γιατρούς στην Αθήνα, χάρη σε πρωτοποριακή επέμβαση

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ